Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Ο 38χρονος πατροκτόνος περιπλανιόταν στα χαμένα για τρεις ημέρες

Kατασπαραγμένο σώμα, με πολτοποιημένο κεφάλι ο επίλογος στο θρίλερ εξαφάνισης για γερά νεύρα

Δεν χωρά ανθρώπου νους το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε στην Ανω Σεργούλα Φωκίδας, με θύμα τον 65χρονο Αρτινό καθηγητή Φυσικής Αγωγής Φώτη Στάμο και δράστη τον 38χρονο γιο του, Γιώργο, που σε κατάσταση παροξυσμού πολτοποίησε το κεφάλι του πατέρα του με μια πέτρα και στη συνέχεια κατέφυγε σε ένα μαντρί, αφήνοντας το πτώμα του άτυχου άνδρα να γίνει βορά άγριων ζώων!

Ο πατέρας του (καθηγητής Φυσικής Αγωγής) Φώτης Στάμος

Η αποτρόπαια δολοφονία, που ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος ταινιών τρόμου θα μπορούσε να συλλάβει, ήρθε στο φως λίγο μετά τις 12 χθες το μεσημέρι, έξι μέρες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση πατέρα και γιου, οι οποίοι σταμάτησαν ξαφνικά να δίνουν σημεία ζωής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας βοσκός εντόπισε τον πατροκτόνο μέσα στο μαντρί και ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν και τον 65χρονο.

Το μαντρί στη Φωκίδα στο οποίο εντοπίστηκε ο 38χρονος πατροκτόνος

«Φοβηθήκαμε ότι ήταν κλέφτης. Του είπαμε: “Σήκω φύγε, θα πάρουμε την Αστυνομία”. Τότε μας απάντησε: “Πάρτε την Αστυνομία να έρθει να με πάρει”» δήλωσε ο βοσκός που βρήκε τον 38χρονο. Τελικά, το άψυχο σώμα του 65χρονου εντοπίστηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης και κατασπαραγμένο από σαρκοφάγα ζώα σε έναν δασικό δρόμο της περιοχής και σε μικρή απόσταση από το ποιμνιοστάσιο!

Αρχικά, ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος φέρεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, άρχισε να λέει διάφορα ακατάληπτα στους ψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ., αλλά κάποια στιγμή αποκάλυψε ότι διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του και τον σκότωσε χτυπώντας τον με μια πέτρα. Η στιχομυθία με τον ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. έχει ως εξής:

Ψυχολόγος: Γιατί σκότωσες τον πατέρα σου;

Γιος: Γιατί θα με σκότωνε εκείνος.

Ψυχολόγος: Γιατί θα σε σκότωνε ο πατέρας σου;

Γιος: Γιατί έτσι. Θα με σκότωνε.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί φέρεται ότι ρώτησαν τον 38χρονο πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο και πώς επιβίωσε όλες αυτές τις ημέρες χωρίς τροφή και νερό, όμως εκείνος δεν ήταν σε θέση να δώσει λεπτομέρειες. Το γεγονός, πάντως, ότι ο πατροκτόνος τελούσε υπό σύγχυση και δεν είχε καλά καλά συνειδητοποιήσει πού βρισκόταν κάνει τους αστυνομικούς να μη βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα και να περιμένουν το πόρισμα της νεκροτομής στη σορό του αδικοχαμένου καθηγητή Φυσικής Αγωγής.

Ο 38χρονος πατροκτόνος λάτρευε την ιστιοπλοΐα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του 65χρονου επήλθε πριν από τουλάχιστον τρία 24ωρα. Ωστόσο, το γεγονός ότι το πτώμα έχει αποσυντεθεί και φέρει ίχνη από δαγκωματιές άγριων ζώων καθιστά εξαιρετικά δύσκολο να εξακριβωθεί οπτικά η αιτία θανάτου. Το θρίλερ για γερά νεύρα άρχισε να γράφεται το μεσημέρι της 20ής Σεπτεμβρίου, όταν ο Αρτινός καθηγητής παρέλαβε τον γιο του από το Νοσοκομείο της Λαμίας, όπου ο δεύτερος νοσηλευόταν με ρωγμώδες κάταγμα, έπειτα από τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της ίδιας μέρας στην επαρχιακή οδό Τυμφρηστού – Καρπενησίου, ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς τη Λαμία.

Έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν και άρχισαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους, με το μυστήριο να πυκνώνει ακόμα περισσότερο από τη μαρτυρία ενός βοσκού, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είδε στην περιοχή του Δαφνοχωρίου ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας με κολάρο βουτηγμένος στο αίμα (σ.σ.: ο 38χρονος έφυγε από το νοσοκομείο φορώντας κολάρο)! Την ίδια ώρα τα κινητά των δύο ανδρών παρέμεναν κλειστά από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, με τους συγγενείς τους να αγωνιούν και να φοβούνται τα χειρότερα.

Aσχημη κατάσταση

Τελικά, οι Αρχές κατάφεραν να ενώσουν όλα τα αιματοβαμμένα κομμάτια στο παζλ της διπλής εξαφάνισης χθες το μεσημέρι, όταν εντοπίστηκε ο 38χρονος πατροκτόνος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και λίγη ώρα αργότερα το πτώμα του αδικοχαμένου 65χρονου.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, μετά την ειδεχθή πράξη του ο δράστης περιπλανήθηκε στην περιοχή με το αυτοκίνητό του, μάρκας Peugeot, ώσπου έμεινε από βενζίνη και κατέφυγε πεζός στο ποιμνιοστάσιο. Οπως λένε άνθρωποι που γνώριζαν την οικογένεια του θύτη και του θύματος, ο 65χρονος Φώτης Στάμος ήταν μέλος του πολιτιστικού συλλόγου της Αρτας και του άρεσαν οι παραδοσιακοί χοροί.

Ο γιος του, Γιώργος, ήταν μέλος του τοπικού ορειβατικού συλλόγου και, σύμφωνα με τη σελίδα του στο facebook, είχε «κατακτήσει» αρκετές κορυφές, ενώ τα καλοκαίρια τού άρεσε να κάνει ιστιοπλοΐα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα