Ο γολγοθάς γιαγιάς στον Παλαμά Καρδίτσας που μεγαλώνει μόνη της το έξι μηνών εγγόνι της

Δυο φορές... μάνα μέσα στις λάσπες!

Ακόμα και οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν τον γολγοθά που ανεβαίνει μία γιαγιά στον Παλαμά Καρδίτσας, η οποία μεγαλώνει μόνη της την έξι μηνών εγγονή της και τα τελευταία 24ωρα παλεύει να σώσει ό,τι απέμεινε από το σπιτικό της που πνίγηκε στα λασπόνερα.

Για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μήνα και χωρίς η ηλικιωμένη να έχει την παραμικρή βοήθεια δίνει τη δική της μάχη με το νερό και τη λάσπη, στην προσπάθειά της να σώσει τα υπάρχοντά της.

Το δράμα

Εχοντας χάσει πρόσφατα την κόρη της κι ενώ προσπαθεί να δώσει στο βρέφος την προσοχή και τη φροντίδα που έχει ανάγκη, η γυναίκα έβγαλε στην αυλή τα έπιπλα και τα αντικείμενα του σπιτιού για να τα σώσει από το πλημμυρισμένο ισόγειο στο οποίο κατοικεί. Το δράμα που βιώνει η γιαγιά ανέδειξε χθες η Αλεξάνδρα Καψαλά, ιδιοκτήτρια της πανσιόν σκύλων Smart Dog, η οποία βρέθηκε στον Παλαμά Καρδίτσας μαζί με άλλους εθελοντές, με σκοπό να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς και να τους προσφέρουν τρόφιμα, κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης.

Σε απόγνωση η γιαγιούλα στον Παλαμά

Η Αλεξάνδρα Καψαλά τράβηξε σε βίντεο την ηλικιωμένη, η οποία με την έξι μηνών εγγονούλα της μένει σε ένα σπίτι γεμάτο νερά και λάσπες. Η ίδια εξήγησε πως προσπαθούσε από την Πέμπτη να το καθαρίσει από τις λάσπες, όμως η απόγνωση στο βλέμμα της ήταν εμφανής. Μάλιστα, εξήγησε πως η κόρη της έχει πεθάνει και φροντίζει μόνη της το μωρό, σε ένα σπίτι που θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο που ανάρτησε η ιδιοκτήτρια της πανσιόν σκύλων Smart Dog ακούγονται οι εθελοντές να της λένε πως θα της αφήσουν κουβέρτες, τρόφιμα και φάρμακα, τόσο για εκείνη όσο και για το μωρό. Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες να εκφράζουν την υποστήριξή τους προς την ηλικιωμένη και να ζητούν τα στοιχεία της για να στείλουν άμεσα βοήθεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...