Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

«Πάμε μια βόλτα;» με τη Λυμπεράκη

Μια νέα εκπομπή, αφιερωμένη στους ανθρώπους και στις ιστορίες τους, έρχεται στο πρόγραμμα του Mega.

Τραγωδία με αποδείξεις – Restart στις έρευνες για τη φονική έκρηξη στο...

Επειτα από μία ολόκληρη εβδομάδα παύσης, κατά την οποία...

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Ιουλία συναντά την τσιγγάνα – μάγισσα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» η Μελισσάνθη είναι απόλυτα επικεντρωμένη στην φροντίδα του Απόστολου κι ο Άγγελος καταρρακώνεται.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Ελληνίδες μοντέλα «τσοκ γκιουζέλ»

Ελληνοτουρκική «συμμαχία» στη Μαρμαρίδα σε διαγωνισμό ομορφιάς

Μπορεί ο Ερντογάν να βάλλει κατά της χώρας μας, όμως κάποιοι συμπατριώτες του με «όπλο» την ομορφιά έτειναν χείρα φιλίας στην Ελλάδα μέσα από έναν διαγωνισμό ομορφιάς που διοργανώθηκε στο παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο Μαρμαρίς, με οκτώ Τουρκάλες και οκτώ Ελληνίδες καλλονές να συμμετέχουν σε καλλιστεία που δεν είχαν σε τίποτα να ζηλέψουν από τέτοιου είδους διεθνείς διοργανώσεις!

Διαγωνιζόμενη στην πασαρέλα

Και μπορεί το κλαμπ στο οποίο έγινε ο διαγωνισμός να ονομάζεται Arena, όμως ο χώρος δεν μετατράπηκε σε… αρένα, με τα μοντέλα σαν άλλοι μονομάχοι να διεκδικούν στέμματα και κορδέλες, αφού όλα εκτυλίχθηκαν σε πνεύμα ειρήνης και ευγενούς άμιλλας! Στις 16 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, ο λαμπερός και φαντασμαγορικός διαγωνισμός είχε ως σκοπό να φέρει τη χώρα μας κοντά στη γείτονα, προάγοντας την ειρήνη μεταξύ των δύο λαών και καταφέρνοντας μέσα από την ομορφιά να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα φιλίας.

Οικοδεσπότης του διαγωνισμού Miss Aegean ήταν ο Τούρκος επιχειρηματίας Kamil Issy, o οποίος αγαπάει ιδιαίτερα τη χώρα μας και μέσα από τον συγκεκριμένα καλλιστεία πραγματοποιήθηκε το όραμα ώστε να υπάρχει αγάπη ανάμεσα στις δύο χώρες χωρίς να υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι το Αιγαίο είναι ελληνικό! Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, κάλεσαν και μοντέλα από τη χώρα μας!

Νίκος Μπάμπαλης, Μαρίνα Παπαδοπούλου και Ακης Χατζηαντωνίου με τον επιχειρηματία Kamil Issy

Ο Νίκος Μπάμπαλης με τα Ελληνικά Καλλιστεία, το πρακτορείο μοντέλων Top Class International της Μαρίνας Παπαδοπούλου, καθώς και ο πρόεδρος της επιτροπής του διαγωνισμού Ακης Χατζηαντωνίου, που συμμετείχαν στα Miss Aegean, απέδειξαν πως οι λαμπεροί διαγωνισμοί ομορφιάς μπορούν να διδάξουν και ήθος στις διαγωνιζόμενες, προωθώντας τον σεβασμό στη διαφορετικότητα, βοηθώντας στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των χωρών και φυσικά αναδεικνύοντας τις καλλονές της.

Μάλιστα, οι Ελληνίδες που περπάτησαν στην πασαρέλα των καλλιστείων κατάφεραν και να διακριθούν, με την Μαρία Καραϊσκάκη να κερδίζει τον τίτλο 2η Runner Up Miss Aegean, τη Στέλλα Μιχαηλίδου να αναδεικνύεται 3η Runner Up Miss Aegean, την Ολυμπία Χριστοφορίδου να φορά την κορδέλα της Miss Aegean Face 2023, τη Λυδία Ισαμπάλογλου να στέφεται Miss Aegean Tourism 2023 και την Τερέζα Ζαχα ριάδη Miss Aegean Press 2023. Η βραδιά, εκτός από τις Ελληνίδες καλλονές, είχε κι άλλο ελληνικό χρώμα, μια και ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής Γιάννης Ρέλλης ξεσήκωσε διαγωνιζόμενες, κριτική επιτροπή και κοινό με τις επιτυχίες του!

Οι Ελληνίδες καλλονές στο Ακταίον της Ρόδου με τον general manager Μιχάλη Ισκα

Οι διοργανωτές έδωσαν ραντεβού για του χρόνου τον Σεπτέμβριο, με τον διαγωνισμό να γίνεται στην χώρα μας. Πάντως η ελληνική αποστολή στην επιστροφή της έκανε και μια στάση στη Ρόδο, όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τη φιλοξενία του Ακταίον all day restaurant, με τον general manager και συνέταιρο του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Αποστολίδη, Μιχάλη Ισκα, να υποδέχεται τις καλλονές, ενώ στη συνέχεια τα μοντέλα βρέθηκαν στο διαμάντι της Ρόδου, τον Ναυτικό Ομιλο, με τον Κώστα Αποστολίδη να καλωσορίζει ο ίδιος τα «διαμάντια» της ελληνικής ομορφιάς!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...