Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Βασίλης Μπέτσης: “Κομάντο” του Παχατουρίδη και του Ατρομήτου

Συνέντευξη παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου και πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Βασίλης Μπέτσης, ο οποίος μας μίλησε για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, τα έργα που προγραμματίζει ο Ανδρέας Παχατουρίδης, αλλά και για τον Ατρόμητο.

Κύριε Μπέτση, υποψήφιος ακόμα μια φορά με τον Ανδρέα Παχατουρίδη. Έχετε άγχος για τις εκλογές στις 8 Οκτωβρίου;

Δεν έχω κανένα άγχος, έχω μόνο έγνοια για τη δουλειά που κάνουμε καθημερινά, πάνω στα προβλήματα του κάθε δημότη. Όπως κάθε πρωί μας λέει και ο Ανδρέας Παχατουρίδης “η εμπιστοσύνη του κόσμου είναι δανεική και ανανεώνεται με τις εκλογές”. Εμείς συνεχίζουμε, όπως μας ξέρει ο κόσμος, ακούραστα, προσηλωμένα και έντιμα να λύνουμε τα βασανιστικά προβλήματα της καθημερινότητας.

Από πλευράς έργων, τι μπορεί να περιμένει ο δημότης του Περιστερίου στη νέα θητεία;

Η πενταετία που έρχεται φέρνει μαζί της έργα που θα πάνε την πόλη μας ακόμα παραπάνω. Το νέο Μέγαρο Πολιτισμού, ένα έργο ετών που εμπνεύστηκε ο Ανδρέας Παχατουρίδης και ήδη ξεκίνησε να υλοποιείται, με την ανέγερση ενός σύγχρονου, βιοκλιματικού πολιτιστικού μεγάρου, με σχεδιασμό δύο σύγχρονων θεάτρων, όπως και συνεδριακού κέντρου.

Αναπλάσεις πλατειών σε όλη την πόλη, έργα προσβασιμότητας και οδικής ασφάλειας σε όλες τις γειτονιές, δράσεις έξυπνης πόλης και πολλά αλλά από τα οποία θα ξεχωρίσω την απόκτηση ελεύθερων κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων: Στο Άλσος Περιστερίου, στον Λόφο Αξιωματικών, στη Νέα Ζωή, στον Άγιο Ιερόθεο, στην Ανθούπολη, στο Μπουρνάζι και στην Αγία Τριάδα. Για περισσότερο πράσινο, αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους και νέους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Και φυσικά το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή Τσαλαβούτα, το οποίο εγκρίθηκε από την Πολιτεία μετά από χρόνια διεκδικήσεων και ξεκινάει τη νέα χρονιά.

Μετά από τόσα χρόνια, θα είστε από αυτούς που ξέρουν τον Ανδρέα Παχατουρίδη, όσο λίγοι. Πως είναι η συνεργασία μαζί του;

Ο Παχατουρίδης δίνει πρώτος το παράδειγμα της σκληρής δουλειάς, αφού είναι ο πρώτος το πρωί και ο τελευταίος που φεύγει το βράδυ. Η αγάπη του και και το πάθος του για το Περιστέρι είναι είναι η έμπνευση και η κινητήριος δύναμη για τον καθένα από εμάς.

Πως ήταν αυτή η τετραετία, με τα τόσα προβλήματα που κανείς δεν περίμενε;

Ξέρετε, όποιος αναλογιστεί πως διαχειριστήκαμε τον Covid, με το κέντρο εμβολιασμού πρότυπο για τη χώρα, την ενεργειακή κρίση και πως καθημερινά διαχειριζόμαστε την κλιματική αλλαγή με τα απρόβλεπτα καιρικά φαινόμενα, επεμβαίνοντας άμεσα μέσα στην πόλη αλλά και δείχνοντας την αλληλεγγύη μας βοηθώντας άλλες περιοχές, καταλαβαίνει πόσο οργανωμένη και οχυρωμένη είναι πλέον η πόλη μας. Η καθημερινότητα έχει συνεχόμενες μάχες, αλλά όπως λέει και ο δήμαρχος μας “αντέξαμε στα δύσκολα και ενώσαμε την πόλη”.

Παράλληλα είστε και ο πρόεδρος του Ατρομήτου. Είστε αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά;

Πιστεύω πως η ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι θα δεθεί, ας μη ξεχνάμε πως φέτος υπήρξαν περισσότερες αλλαγές από κάθε χρονιά και όχι μόνο θα πάει καλά βαθμολογικά, αλλά θα παίξει και καλό ποδόσφαιρο, για να ευχαριστεί τον κόσμο, που σε δύσκολους καιρούς τη στηρίζει, εντός και εκτός Περιστερίου. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και το ίδιο θα είναι και ο Ατρόμητος.

Μια τελευταία ερώτηση, όταν σταματήσετε την προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση, αν μπορούσατε να κρατήσετε μια ανάμνηση, ποια θα ήταν αυτή;

Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω. Σίγουρα η εμπιστοσύνη του Ανδρέα Παχατουρίδη και η σιγουριά που σου δίνει όταν σου λέει “δούλεψε και μη φοβάσαι τίποτα” είναι κάτι ανεκτίμητο. Αντίστοιχα η αγάπη του κόσμου, όχι για εμάς, για την ίδια την πόλη του, που βλέπει να αλλάζει και να γίνεται πιο σύγχρονη, πιο φιλική, πιο καθαρή και πιο φωτισμένη και το γεγονός πως στο Περιστέρι ο δήμαρχος έχει ενώσει όλους τους πολίτες, αυτό είναι που θα με κάνει να χαμογελάω.

Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Μπέτση.

Και εγώ σας ευχαριστώ!

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»




Μποζουκια Αθηνα