Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το...

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Η ενόχληση της Καινούργιου on air με συνεργάτη της: «Αν δεν σε...

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super...

Άννα Λιβαθυνού: Το μήνυμα όλο νόημα μετά την αντικατάστασή της στο «Καλημέρα...

Η Άννα Λιβαθυνού το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο επίκεντρο...

Πένθος για τη Νικολέττα Ράλλη – Έφυγε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Νικολέττα Ράλλη καθώς έχασε τον πατέρα της. Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες του και τον αποχαιρέτησε γράφοντας δυο λόγια.

«Η μάγισσα»: Η Μεταξία αποφασίζει να κάνει τη ζωή της Θεοφανώς, μαρτύριο

Η φλόγα ενός καταδικασμένου έρωτα, φαίνεται πως αρχίζει να φουντώνει ξανά

Πολλές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Η μάγισσα». Το μυστικό της Θεοφανώς ξεσκεπάζεται καθώς αναγκάζεται να το ομολογήσει στον Μάρκο και τον Μιχαήλ.

Ο Μιχαήλ αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το χάρισμά της, για να φτάσουν στον δολοφόνο του μωρού.  Η παραμονή του Αντρέι στον πύργο των Λασκαραίων τον βάζει στα ενδότερα της οικογένειας, αλλά και της μυστηριώδους υπόθεσης του βρέφους.

Στιγμιότυπο από τη σειρά «Η Μάγισσα»

Ο Πετρούνης εξομολογείται στον παπά-Νικόδημο μια κρυφή του επιθυμία και στην οικογένεια των Γερακάρηδων προμηνύεται κατακλυσμός.

Ο Τζανής επιστρέφει απ’ το ταξίδι του, αλλά μια απόφαση του Μιχαήλ θα τον φέρει στα όριά του. Η Μεταξία αποφασίζει να κάνει τη ζωή της Θεοφανώς, μαρτύριο. Ο Αντρέι θ’ ανακαλύψει ένα στοιχείο για τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού. Η φλόγα ενός καταδικασμένου έρωτα, φαίνεται πως αρχίζει να φουντώνει ξανά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».