Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου – Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα

«Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαίρη μας από σοβαρό ατύχημα. Ας προσευχηθούμε όλοι για τη ζωή της», έγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας

Η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε.

Η σπουδαία κυρία του κινηματογράφου για μια ακόμα φορά θα δώσει μάχη καθώς μέχρι σήμερα έχει περάσει πολλά προβλήματα υγείας. «Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαίρη μας από σοβαρό ατύχημα. Ας προσευχηθούμε όλοι για τη ζωή της», έγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Η ίδια είχε γράψει δύο λόγια στο instagram πριν από ένα μήνα καθώς απουσίαζε από τα social media.

«Φίλες, φίλοι που πολύ καιρό επικοινωνούσαμε και διασκεδάζαμε -με μηνύματα στο προφίλ μου στο ινσταγκραμ- ξαφνικά χαθήκαμε. Δεν φταίτε εσείς. Πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας κ είχα απομακρυνθεί από τα Media. Ευτυχώς ο παλιός, πιστός φίλος μου @armoutidisgiannis που προΐσταται της ομάδας του Instagram μου, προσπάθησε με νύχια κ με δόντια να μην ξεχαστώ. Τροφοδοτούσε με φωτογραφίες από τον κινηματογράφο και διάφορα γεγονότα το προφίλ μου και κάπως επέζησα!! Φίλοι, φίλες ξαναγυρίζω, να’ μαι. Σήμερα έχω τη γιορτή μου.

Αλλά αποκλείεται να νιώσω εορταστικά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου. 10 χρόνια πριν, κάηκα σχεδόν ολόκληρη. Μπορείτε να φανταστείτε την ταύτιση ενός καμένου ανθρώπου, με τις πυρκαγιές. Πόνεσα. Ταυτίστηκα με τις πυρκαγιές. Σκέφτηκα τους ανθρώπους και τα ζωάκια του δάσους που κάηκαν και ποιος ξέρει, μπορεί και τα δέντρα να πονάνε. Και τώρα το νερό! Η φρίκη του πνιγμού. Η καταστροφή, η αγωνία. Θεούλη μου! Γιατί όλα αυτά στην πατρίδα μου;

Ξορκίζω τον καταραμένο χρόνο που πέρασε. Που πόνεσε κι εμένα, προσωπικά πολύ. Ελπίζω στη νέα χρονιά που έρχεται… Α και κάτι άλλο! Εγκαινιάζω σήμερα την σελίδα που μου άνοιξε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΜΟΥΤΙΔΗΣ στο FB (Mary Chronopoulou)!

Δεν την είχα μεταχειριστεί ποτέ! Είναι το πρώτο μου post. Δεν θα χαθούμε απο δω κ πέρα. Σας αγαπάω. Γεια σας»,

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.