Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η «Lady» και η… εκλεκτή παρέα της

Η «Lady» του ελληνικού πενταγράμμου Άντζελα Δημητρίου συναντιέται επί...

Η Καγιά κάνει το… φέσι μόδα στον Σκάι

Με αέρα από την Τουρκία το νέο ριάλιτι της...

Ο Μουτσινάς Σκάι… μύτη ξανά στην τηλεόραση

Στο... παρά πέντε φλερτάρει με τον Σκάι ο Νίκος...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Ο Γιώργος Γιαννιάς για πρώτη φορά στο Voodoo Club

Ο χειμώνας φέρνει μαζί του μια σειρά από εκπληκτικές μουσικές εμφανίσεις στην καρδιά της Αθήνας, και ανάμεσά τους, ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα της σεζόν είναι η πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Γιαννιά στο Voodoo Club. Μετά από μια μικρή απουσία από τις σκηνές της πόλης, ο δημοφιλής τραγουδιστής επιστρέφει για να μας συναρπάσει με την εκρηκτική ενέργειά του και το μοναδικό του ταλέντο. Το Voodoo Γκαζι, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κλαμπ της πόλης, βρίσκεται σε έναν υπέροχο χώρο στο Γκάζι και φημίζεται για τις εκρηκτικές βραδιές και τις ζωντανές μουσικές εμφανίσεις που φιλοξενεί. Με έναν εξαιρετικά καλαίσθητο χώρο, προσεγμένο ήχο και φωτισμό, το Voodoo Athens δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να απολαύσεις μια νύχτα διασκέδασης που θα σας μείνει αξέχαστη. Και τι καλύτερο από το να έρθει μια αγαπημένη φωνή στον χώρο του Voodoo Athens; Ο Γιώργος Γιαννιάς είναι ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής, και το κοινό τον αγαπά για την εκπληκτική του φωνή και την ενέργειά του στη σκηνή. Με πλήθος επιτυχιών στο ενεργητικό του, ο Γιώργος Γιαννιάς έχει κατακτήσει τις καρδιές των ακροατών με τραγούδια όπως το “Άντε μην αργείς”, “Για τα φιλιά σου” και το πρόσφατο “Κάρμα”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ VOODOO ATHENS ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2024

O ερχομός του Γιώργου Γιαννιά στο Voodoo Athens αναμένεται να είναι μια σειρά εμφανίσεων γεμάτη μουσική, χορό και ενθουσιασμό. Οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά τα αγαπημένα τραγούδια του και να τραγουδήσουν μαζί του σε μια ατμόσφαιρα που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Η πρεμιέρα των εμφανίσεών του θα είναι σίγουρα μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Ο Γιώργος Γιαννιάς συνεργάζεται με το Voodoo Athens για να μας χαρίσει αξέχαστες νύχτες γεμάτες μουσική και ψυχαγωγία. Ο χειμώνας του 2024 υπόσχεται να είναι ο πιο ζωντανός και χορευτικός χειμώνας που έχει ζήσει η Αθήνα, καθώς ο Γιώργος Γιαννιάς φέρνει μαζί του τη μαγεία της μουσικής του σε αυτόν τον μοναδικό χώρο. Οι εμφανίσεις του αγαπημένου καλλιτέχνη αποτελούν πάντα μια αξέχαστη εμπειρία. Με την μοναδική φωνή του και τον χαρισματικό τρόπο που αλληλεπιδρά με το κοινό, δημιουργεί μια σύνδεση που κρατάει όλη τη νύχτα. Τα τραγούδια του, που αγγίζουν την καρδιά και την ψυχή, μπορούν να σε συντροφεύσουν σε κάθε στιγμή της ζωής σου, και η ερμηνεία του σε συνδυασμό με την ενθουσιώδη ανταπόκριση του κοινού δημιουργούν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Η πρεμιέρα των εμφανίσεών του στο Voodoo Athens στις 29 Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι μια αξέχαστη νύχτα για όλους όσους θα παρευρεθούν. Το κλίμα θα είναι φορτισμένο, καθώς ο καλλιτέχνης θα ανέβει στη σκηνή και θα ξεκινήσει να ερμηνεύει τα τραγούδια που αγαπάμε τόσο πολύ. Οι προσδοκίες είναι υψηλές, αλλά ο Γιώργος Γιαννιάς δεν απογοητεύει ποτέ. Για όσους δεν έχουν επισκεφτεί ακόμα το Voodoo Athens, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να το γνωρίσουν. Με την προσεγμένη του αισθητική, το εκλεκτικό πρόγραμμα και τον εξαιρετικό ήχο, αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για διασκέδαση στην Αθήνα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...

«TV Queen»: Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει...

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, full in love με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νίκα

Το «επιχειρείν» και η πολιτική… ερωτεύτηκαν στο L.A.! Η...