Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Γωγώ Μπρέμπου για «Παράδεισο»: «Η Όλγα είναι η μεγαλύτερη, σε ηλικία γυναίκα, που έχω υποδυθεί».

«Η σχέση με τη Δωροθέα είναι συγκρουσιακή»

Η Γωγώ Μπρέμπου, η ευαίσθητη Όλγα Βασιλείου από τον «Παράδεισο των κυριών», φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου για τις εξελίξεις στη σειρά, την ελληνική μυθοπλασία, την προσωπική της ζωή, το θέατρο.

«Η Όλγα θα γίνει γιαγιά. Εκείνη την εποχή οι γυναίκες γίνονταν γιαγιάδες στα 40-45. Είχαν παντρευτεί απ’ τα 20, τα παιδιά τους παντρευόντουσαν όταν ήταν 20 χρονών και τα πράγματα ήταν διαφορετικά», ανέφερε αρχικά η Γωγώ Μπρέμπου για τον ρόλο της και συνέχισε: «Η Όλγα είναι η μεγαλύτερη, σε ηλικία γυναίκα, που έχω υποδυθεί».

Όσον αφορά στον Αποστόλη: «Είναι ζωντανός και μας έχει πει το χειρότερο ψέμα που μπορεί να πει ένας άνθρωπος, ότι δε ζει πια. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο να κάνεις απ’ το να κάνεις κάτι τέτοιο. Σπας την καρδιά του ανθρώπου.. Είναι αυτός ο τύπος. Γι’ αυτό τον χώρισα… Όλο αυτό φέρνει πάρα πολλές ανατροπές γιατί δρα παρασκηνιακά. Είναι πολύ πιθανό να εμποδίσει τη σχέση της Όλγας με τον Γιαμαλή, δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο της ιστορίας, αλλά φαντάζομαι ότι ιδιοσυγκρασιακά αυτός ο άνθρωπος αυτό θα προσπαθήσει να κάνει. Είναι περισσότερο της καταστροφής, παρά της δημιουργίας».

Για τη σχέση της με τον Γιαμαλή: «Δε νομίζω πως θα περάσει κρίση η σχέση τους γιατί αγαπιούνται. Είναι ένα ζευγάρι που αγαπιέται και τα ζευγάρια που αγαπιούνται δεν περνούν κρίση. Αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες».

Για τα οικονομικά της Όλγας: «Υπάρχει η απειλή της έξωσης. Έχει έρθει η αδελφή της Όλγας, η Δωροθέα, για να τη βοηθήσει οικονομικά, αλλά υπάρχει κι ένα άλλο πρόσωπο το οποίο είναι χειρότερο από τον Αποστόλη. Είναι ο Χρήστος, ο πρώην σύζυγος της αδελφής μου, ο οποίος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Ένας αδίστακτος άνθρωπος… Είναι το θέμα της εξουσίας που προσπαθείς να κλέψεις από κάποιον. Και τα χρήματα είναι εξουσία, και η ομορφιά είναι εξουσία, και το ταλέντο είναι εξουσία, και διάφορα άλλα πράγματα. Στη δική της ιστορία εξετάζουμε πως κάποιος προσπαθεί να διασαλεύσει την ισορροπία της Όλγας παίρνοντάς της όλα αυτά με τα οποία έχει συνηθίσει να ζει και η Όλγα ψάχνει να βρει δουλειά…».

Για τη σχέση του Πάρη με την Γεωργία: «Είναι πολύ πιο δύσκολη η σχέση αυτή απ’ ότι είναι η σχέση της Όλγας με τον Αστυνόμο Γιαμαλή, γιατί ο Πάρης έχει αυτό το απαίσιο γεγονός στη συνείδησή του που έχει συμβεί στον πρώτο κύκλο, αλλά επίσης ένα ζευγάρι που αγαπιέται και δένεται… ο Άγης προσπαθεί να διεκδικήσει το παιδί, αλλά το κάνει περισσότερο από εγωισμό παρά από συναίσθημα».

«Αυτό που με γοητεύει στην Όλγα είναι η πίστη που έχει στους ανθρώπους, στον γιο της, στο ένστικτό της. Προσπαθεί να βρει στην δύσκολη πραγματικότητα κάτι θετικό προκειμένου να πάνε τα πράγματα παρακάτω. Αυτό έχει να κάνει με την διαπαιδαγώγησή της, την καλλιέργειά της, με τον τρόπο που έχει μεγαλώσει… Η Όλγα ξέρει να αγαπάει», λέει η Γωγώ Μπρέμπου περιγράφοντας με αγάπη το ρόλο της.  

Για τη σχέση της με την αδερφή της: «Με την αδερφή μου έχουμε μια μοντέρνα, συγκρουσιακή σχέση, δεν τα πάμε πολύ καλά. Η Δωροθέα φαίνεται ότι είναι πολύ σκληρός άνθρωπος, θα αποκαλυφθεί όμως στη συνέχεια της σειράς ότι υπάρχουν κάποιοι λόγοι που έχει γίνει τόσο σκληρή.

Μιλάει από την τάξη της, από την κοινωνική της θέση που πιστεύει ότι όλα τα πράγματα είναι ένα, δύο, τρία. Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αγαπήσει κάποιος, κάποιον έτσι απλά. Πρέπει να έχει περιουσία, πρέπει να έχει φήμη, πρέπει να έχει κοινωνική θέση. Όλα αυτά που δεν έχουν καμία σχέση με το συναίσθημα…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...