Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Επειδή έκανα έξι χρόνια Σαββατοκύριακο δεν νομίζω να το επέλεγα ξανά»

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο σύζυγο και μπαμπά από τον Βασίλη»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στις προτάσεις που δέχτηκε για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο να ανακοινώσω. Μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο, μου λείπει.  Επειδή έκανα έξι χρόνια Σαββατοκύριακο δεν νομίζω να το επέλεγα ξανά, ειδικά τώρα μετά το παιδί. Έχει πολύ δουλειά και προετοιμασία και μέσα στην εβδομάδα και τελικά καταλήγεις να δουλεύεις έξι μέρες την εβδομάδα και έχεις ρεπό μόνο την Δευτέρα. Υπάρχουν συμφωνίες και συμφωνίες. Δεν θέλω να απορρίψω πράγματα που ίσως στο μέλλον κάνω», δήλωσε στο «Πρωινό».

Και συνέχισε μιλώντας για τα κιλά της εγκυμοσύνης που έχασε. «Με το τρέξιμο που έχω ρίξει έχασα και τα κιλά της εγκυμοσύνης, ευτυχώς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον βαφτίσαμε και πήρε και την ευλογία του Θεού. Περνάμε τέλεια, τώρα στον Βλάσση πάω, έχει έρθει η μαμά μου».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στη σχέση της με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Ο Βασίλης είναι πολύ τρυφερός και καλός με τον γιος μας. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο σύζυγο και μπαμπά από τον Βασίλη».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα