Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Στελλίνα Τρωιάνου: Δυναμικό «άρωμα» γυναίκας στο πλευρό του Κωνσταντίνου Ζέρβα

«Πολιτισμός είναι οτιδήποτε συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων μιας πόλης»

Η Στελλίνα Τρωιάνου  μια από τις πιο πολυάσχολες γυναίκες της Θεσσαλονίκης, εκτός από τη δικηγορία που ασκεί σε καθημερινή βάση είναι πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων και φίλων του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης «Nouvelle Amicale», μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Β. Ελλάδας (ΠΕΕΒΕ) και μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού «Θεσσαλονικέων Πόλις».

Πήρε την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, με πολύ μεγάλη διάθεση να προσφέρει στα κοινά, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Ζέρβα και το μήνυμα που στέλνει είναι το εξής:

«Με βάση την εμπειρία που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, ο τομέας των πολιτιστικών είναι σίγουρα ένας τομέας στον οποίο πιστεύω ότι θα μπορούσα να προσφέρω πολλά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι άλλοι τομείς με αφήνουν αδιάφορη. Πολιτισμός είναι οτιδήποτε συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων μιας πόλης. Αλλωστε, όπως είπα και στην αρχή, οι δικηγόροι είμαστε πολύπλευροι άνθρωποι, με εμπειρία σε πολλά πεδία.

Αν λοιπόν με τιμήσουν με την ψήφο τους οι ψηφοφόροι, όπου και να βρεθώ, υπόσχομαι ότι θα καταβάλω την ίδια προσπάθεια και ότι δεν θα διαψεύσω τις προσδοκίες τους».

Τι έκανε έως τώρα και τι μπορεί να αλλάξει ο Κωνσταντίνος Ζέρβας στη δεύτερη θητεία του;

Όπως είχε εξαγγείλει στην αρχή της θητείας του, προχώρησε σε μείωση των δημοτικών τελών που ανήλθε συνολικά σε ποσοστό 30%. Οι δαπάνες για την αντιμετώπιση της πανδημίας και η αύξηση του κόστους λειτουργίας των χώρων που εποπτεύει ο δήμος, με την ταυτόχρονη μείωση των εσόδων, επιβάρυναν τον δημοτικό προϋπολογισμό, με συνέπεια να υπάρξει καθυστέρηση στην πραγματοποίηση άλλων έργων.

Παρ’ όλα αυτά, μόλις ομαλοποιήθηκε η κατάσταση ξεκίνησαν έργα παντού. Ο δήμος έχει διασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 200.000.000 ευρώ προκειμένου να υλοποιηθούν έργα στις γειτονιές όλης της πόλης. Μιλάμε για αναπλάσεις, δρόμους, φωτισμό, πεζοδρόμια, έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν για να βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών. Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ήρθε αντιμέτωπος με μια πανδημία και έναν πόλεμο. Και τα δύο αυτά συνιστούν λόγους «ανωτέρας βίας» που, βάσει του νόμου, δίνουν το δικαίωμα ακόμα και να αθετήσει κάποιος τις υποχρεώσεις του. Παρ’ όλα αυτά, καμία από τις υποσχέσεις του δεν την αθέτησε και πρέπει να του δοθεί οπωσδήποτε η δεύτερη ευκαιρία να διοικήσει με ομαλές συνθήκες και να ολοκληρώσει αυτά που οραματίστηκε στο ξεκίνημά του.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα