Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Η Γιούλικα Σκαφιδά αποκαλύπτει: «Έβλεπα εφιάλτες ότι ήμουν έγκυος»

«Είμαι τυχερή, έχω εύκολη εγκυμοσύνη»

Η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά, διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και στα επαγγελματικά αλλά και στην προσωπική της ζωή. Η όμορφη ηθοποιός, πρωταγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές σειρές φέτος, ενώ παράλληλα περιμένει και το πρώτο της παιδί.

Η Γιούλικα Σκαφιδά, παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απόφαση της να γίνει μητέρα, στον λόγο που δεν έχει ετοιμάσει το βρεφικό δωμάτιο του γιου της αλλά και στον τρόπο που έχει καταφέρει να μην πάρει βάρος στην εγκυμοσύνη της.

Στην αρχή της συνέντευξης, η Γιούλικα Σκαφιδά αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της: «Δεν έχει αλλάξει κάτι, δουλεύω πολύ, προσέχω πολύ, κάνω τη ζωή μου κανονικά. Είμαι τυχερή, έχω εύκολη εγκυμοσύνη. Έχω πάρει 6 κιλά. Δεν έχω γίνει ευσυγκίνητη, οι φίλοι μου με λένε παγοκολόνα, οι ορμόνες μου είναι σε καλή κατάσταση ακόμα. Το νιώθω το μωρό, είναι ένα πολύ ζωηρό έμβρυο. Θα γεννήσω την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου».

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε γιατί δεν έχει ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο: «Μέχρι στιγμής δεν έχω φτιάξει ακόμα το δωμάτιο. Παίρνω λίστες από φίλες που έχουν ήδη παιδιά και είναι τόσο μεγάλες που λέω ότι αν πάρω όλα αυτά δεν θα χωράμε στο σπίτι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Γιούλικα Σκαφιδά αναφέρθηκε στην απόφαση της να γίνει μητέρα: «Ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ, όπως δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω αστροφυσικός. Δεν σχεδίαζα ποτέ τα πράγματα, το μωρό δεν το είχα σκεφτεί, είχα αφιερωθεί στην καριέρα μου, έκανε ότι ήθελα. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών  Από τότε που γεννήθηκε η ανιψιά μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα. Τότε είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν που θα αφήσω το παιδί. Μετά ξυπνούσα, καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο και ηρεμούσα».

Στο τέλος, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το όνομά της: «Το Γιούλικα είναι ένα όνομα που άρεσε πολύ στους γονείς μου, το κανονικό μου όνομα είναι Γεωργία. Η μητέρα μου είχε μια συμμαθήτρια στο σχολείο που την έλεγαν Γιούλικα και είχε πει πως όταν κάνει παιδί αν είναι κοριτσάκι θα το έβγαζε Γιούλικα».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα