Γιώργος Παπαγεωργίου: Ανακοίνωσε το λόγο που κλείνει το προφίλ του στο facebook

«Σας ευχαριστώ για το ιντερνετικό κουβεντολόϊ όλα αυτά χρόνια»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανακοίνωσε πως θα απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του στο facebook.

Ο ηθοποιός που σε λίγο καιρό με τη Δανάη Μιχαλάκη θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά εξήγησε τους λόγους με ένα ποστ του.

«Αγαπητοί φίλοι, μετά από χρόνια παρουσίας στο Facebook, αποφάσισα να απενεργοποίησω τον ιδιωτικό λογαριασμό μου. Δυστυχώς κάτι που ξεκίνησε σαν ένα fun τρόπος να επικοινωνείς με παλιούς και νέους φίλους, συμμαθητές από το σχολείο και γενικά ένα μέσο που μας ενθουσίασε όταν πρωτοβγήκε ώρα τρόπος έκφρασης ιδεών και απόψεων, κατέληξε ένα τοξικός χώρος που λειτουργεί πρωτίστως ως χωνί αποφόρτισης φθόνου και επιθετικότητας.

Προσωπικά πάντα πίστευα οτι οι πραγματικοί αγώνες και διεκδικήσεις γίνονται στους δρόμους και στις συναντήσεις και όχι εδώ μέσα.

Επιπλέον πιάνω τον εαυτό μου να σπαταλάει πολύ χρόνο εδώ και αποφάσισα να τον διαθέτω στα σημαντικά πράγματα της ζωής. Θα προσπαθήσω να μετατρέψω σε επαγγελματικό τον λογαριασμό μου (δεν ξέρω καν τι γίνεται με τις επαφές, μπορεί να αυτοκαταστραφούν όλα).

Σας ευχαριστώ για το ιντερνετικό κουβεντολόϊ όλα αυτά χρόνια. Σας περιμένω εκεί έξω, στην πραγματική πραγματικότητα. Σας φιλώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.