Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

«Πωλείται νύφη»

Προκαλεί γροθιά στο στομάχι η καταγγελία μιας 19χρονης, σύμφωνα...

Στέφανος Κακαβούλης: Τα… βασανισμένα «Παιδιά του Πατρός»

Η παιδεραστία στους κόλπους της Εκκλησίας, η κατάχρηση εξουσίας,...

Στη Μαρινέλλα ο «Mr ΜΕΛΙSSES» με την Καληφώνη

Κοσμική έξοδος στη Μαρινέλλα για τους ερωτευμένους Χρήστο Μάστορα...

«Σασμός»: Οι Σταματάκηδες ζουν με την αγωνία πως η Μαρίνα θα «δώσει»...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Οι Σταματάκηδες...

Ηλίας Βαλάσης: «Δεν ήμουν καλός στην παρουσίαση της Φάρμας, το είδα σαν αρπαχτή»

«Είναι ταλέντο η παρουσίαση!»

Ο ηθοποιός Ηλίας Βαλάσης, παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Τον γνωρίσαμε μέσω της συμμετοχής του στο πρώτο ελληνικό Survivor το 2003. Υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό και συγκεκριμένα στα ΟΥΚ για 17 χρόνια αλλά έχασε την θέση του μετά την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης. Έκτοτε, ο Ηλίας Βαλάσης ασχολήθηκε με την ηθοποιία και έχει συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές, με την πιο πρόσφατη να είναι η σειρά του ALPHA «Το Προξενιό της Ιουλίας».

202110081322300.6836 VALASIS PIRPASOPOYLOS 07102021

Ο γνωστός ηθοποιός, στην συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην παρουσίαση του βουκολικού ριάλιτι «Η Φάρμα», στην σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας» που συμμετέχει αλλά και στη νεογέννητη κόρη του.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Ηλίας Βαλάσης αναφέρθηκε στην πετυχημένη σειρά του ALPHA «Το Προξενιό της Ιουλίας» και στον ρόλο του ως «Ζαφείρης»: «Είναι ένα σπουδαίο γραμμένο σενάριο. Όταν διάβασα τα δύο πρώτα επεισόδια είπα ότι είναι κινηματογραφική ταινία. Αυτό το σίριαλ είναι κομμένη ανάσα. Ο Ζαφείρης τα ξέρει όλα και είναι το πιστό σκυλί της οικογένειας. Αγαπάει πάρα πολύ τον Γρηγόρη, τον αγαπάει σαν παιδί του, κάνει τα πάντα για αυτούς, δεν φοβάται τίποτα. Στον Ζαφείρη ερωτεύτηκα τους 2 χαρακτήρες που έχει. Όλοι οι ηθοποιοί έχουν έρθει έτοιμοι να δαγκώσουν την ψυχή των τηλεθεατών».

202110081322300.6836 VALASIS PIRPASOPOYLOS 07102021

Στην συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που παρουσίαζε το ριάλιτι «Η Φάρμα»: «Η τηλεόραση είναι πολύ ωραίο μέσο. Εκείνη τη στιγμή της ζωής μου ήμουν ακόμα στο Ναυτικό βατραχάνθρωπος. Δεν έχει καμία σχέση με την παρουσίαση. Καλός ήμουνα αλλά δεν μου άρεσε αυτή η δουλειά, δεν την έκανα με ψυχασθένεια όπως τώρα. Δεν το είδα ως δουλειά το είδα ως αρπαχτή. Με βάλανε επειδή ήμουν πολύ αναγνωρίσιμος και άντε να βγάλουμε κάποια λεφτά. Όταν συνειδητοποίησα τι ευκαιρία έχασα έλεγα τι χαζός που είμαι. Δεν το εκμεταλλεύτηκα καθόλου και ήταν όλο λάθος στημένο από τη δική μου πλευρά. Είναι ταλέντο η παρουσίαση!».valasis1

Στο τέλος, ο Ηλίας Βαλάσης αναφέρθηκε στον αγώνα που έχει δώσει για να πετύχει την καλλιτεχνική του πορεία: «Έχω ρίξει πάρα πολλή δουλειά, την έχουν ρίξει πολλοί λίγοι άνθρωποι στην Ελλάδα, το πιστεύω αυτό που λέω. 14 ώρες τη μέρα για 14 χρόνια, ασταμάτητα, με πάθος, με αγάπη, με έρωτα, έχω δώσει όλη μου την ψυχή εκεί με αποδέκτη τη γυναίκα μου που δεν μπόρεσε άλλο να με αντέξει που μου έλεγε ότι έχουμε και παιδιά να μεγαλώσουμε. Θέλει υπομονή και επιμονή κι ανιδιοτέλεια, δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει να τα δώσεις όλα. Δούλευα το πρωί και δούλευα το βράδυ για να κάνω σεμινάρια για το θέατρο που κράτησαν 10 χρόνια. Η γυναίκα μου με σφαλιάριζε».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Aννα Παναγιωτοπούλου: Η νόσος του αιώνα «τσάκισε» τη «Μανταμ Σουσου»

Το φευγιό της σπουδαίας Aννας Παναγιωτοπούλου στα 76 της...

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτοεξόριστος στην πατρική γη

Στο χωριό Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται το πατρικό του...

Ο Γιώργος δεν είναι πονηρός

Με ένα μοναδικό εθιμοτυπικό που θύμιζε άλλες εποχές, έχοντας...

Πασχαλινοί Mykonians!

Αλλο που δεν ήθελαν οι... Mykonians για να βρεθούν...