Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Μυρτώ Αλικάκη: «Αισθάνθηκα πολύ άσχημα τη στιγμή που το έκανα, το θεωρώ ξεφτίλα»

«Δεν θα απαντήσω σε τίποτα τέτοιο»

Η Μυρτώ Αλικάκη, με αφορμή το θεατρικό έργο «Τέλειοι Ξένοι» όπου συμμετέχει και έχει πρεμιέρα στις 12/10, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day». Η όμορφη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει ψάξει το κινητό συντρόφου της, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση που αφορά την προσωπική της ζωή.

«Πολύ παλιά έχω ψάξει κινητό. Πολύ νωρίς αποφάσισα ότι δεν θέλω να το κάνω αυτό. Ούτε εγώ θέλω να ψάχνουν το δικό μου, ούτε εγώ να ψάχνω. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα τη στιγμή που το έκανα, το θεωρώ κάπως ξεφτίλα για να πω την αλήθεια. Αλλά όλοι έχουμε τέτοιες στιγμές στη ζωή μας» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

Στο τέλος, η Μυρτώ Αλικάκη αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή: «Δεν θα απαντήσω σε τίποτα τέτοιο. Τίποτα, όχι. Δεν θα απαντήσω αν είμαι καλά. Δεν λέω τίποτα».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα