Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ελένη Καρακάση: «Στεναχωριέμαι όταν κόβεται μια σειρά, δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει»

«Νιώθω ευλογημένη που βρίσκομαι με ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουν»

Η ηθοποιός Ελένη Καρακάση, παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό My Tv. Στην φετινή σεζόν, την παρακολουθούμε στην μικρή οθόνη, μέσω της οικογένειας των «Πανθέων» στην νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΙ «Πανθέοι».

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, απάντησε για τον ανταγωνισμό στην φετινή τηλεοπτική σεζόν αλλά και για τις εξαιρετικές επιλογές στα επαγγελματικά της τα τελευταία χρόνια.

Σε αγχώνει η τηλεθέαση δεδομένου ότι φέτος ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος;

Εγώ θα ήθελα να μοιραστεί η πίτα και όλος ο κόσμος να μπορεί να δει όλα τα σίριαλ, γιατί φέτος έχω δει πραγματικά εξαιρετικές σειρές, που πρωταγωνιστούν και σκηνοθετούν φίλοι μου. Δεν καταλαβαίνω το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να χαρεί με την αποτυχία του άλλου. Δεν με αφορά αυτό. Θα ήθελα όλες οι σειρές να πάνε καλά και να τις αγαπήσει ο κόσμος, γιατί αξίζουν. Στεναχωριέμαι όταν κόβεται μια σειρά, δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει.

Η δική μας σειρά, οι «Πανθέοι», μου αρέσει πολύ και είμαι πολύ περήφανη. Δεν αμφισβητώ κάτι, αλλά όλα αυτά τα χρόνια που κάνω τηλεόραση για εμένα η μονάδα μέτρησης είναι ο κόσμος που μιλάω στη λαϊκή που πηγαίνω, στο κομμωτήριο, στο σουπερμάρκετ. Όλοι οι άνθρωποι που μου μιλούσαν για τις «Άγριες Μέλισσες» και για το «Μαύρο Ρόδο» μού μιλάνε τώρα και για τους «Πανθέους». Πιστεύω ότι η σειρά θα βρει σύντομα την τηλεθέαση που της αξίζει. Επίσης, ο κόσμος δεν βλέπει στα σίριαλ μόνο στην τηλεόραση αλλά και σε πλατφόρμες, στο web, γιατί γίνονται τόσο πολλές και καλές δουλειές, οι οποίες προβάλλονται την ίδια ώρα, που και να θέλεις δεν μπορείς να τις παρακολουθήσεις όλες.

Τα τελευταία χρόνια σε απολαμβάνουμε σε εξαιρετικές και ιδιαίτερα προσεγμένες δουλειές που προβάλλονται στην τηλεόραση. Αισθάνεσαι ευτυχισμένη για αυτό;

Ναι, νιώθω πολύ τυχερή γιατί μέσα σε δύσκολα χρόνια, όπως τότε που ξεκίνησαν οι «Άγριες Μέλισσες» και «Το ποτάμι», η τηλεόραση δεν είχε πάρει ακόμα τα πάνω της. Ήμασταν σε μια φάση να κάνουμε σίριαλ βασισμένα σε ξένα πρότζεκτ και είδαμε ότι ο κόσμος περιμένει πως και πως την ελληνική μυθοπλασία και νιώθω ευτυχισμένη, περήφανη και τυχερή που είμαι σε καλές δουλειές. ο οφείλω και στον Γιάννη Καραγιάννη που με θέλει στις δουλειές του και θέλω και εγώ να είμαι. Νιώθω ευλογημένη που βρίσκομαι με ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουν. Μου αρέσουν οι ομάδες, να δημιουργούμε παρέες και πιστεύω ότι έτσι βγαίνει καλό αποτέλεσμα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...




Μποζουκια Αθηνα