Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Single γονείς οι Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου

Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ με την Τζένη Θεωνά, με τον ίδιο να μιλά για το κεφάλαιο πατρότητα και το διαζύγιό του από την Κατερίνα Καραβάτου: «Αποφασίσαμε με την Κατερίνα το κομμάτι της ασφάλειας, της σιγουριάς και της αγάπης των παιδιών να παραμείνει άθικτο.

Σε συνεννόηση μεταξύ μας οι ενήλικες και σε συνεννόηση με τα παιδιά θα έχουμε ένα πρόγραμμα, το οποίο δεν θα διαταράξει αυτές τις τρεις συνθήκες» ανέφερε και συνέχισε: «Η μόνη δυσκολία είναι ότι τώρα είναι σαν να είμαστε ο καθένας μόνος του, single parent. Δηλαδή όταν τα παιδιά είναι με την Κατερίνα είναι με την Κατερίνα, όταν είναι μαζί μου είναι μαζί μου. Δεν είμαστε ποτέ όλοι μαζί.

Η δυσκολία είναι στη διευθέτηση την πραγματική της καθημερινότητας. Επειδή για εμένα τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητά μου και ήταν ανέκαθεν, οι επιλογές πια και στο επίπεδο της δουλειάς έχουν να κάνουν με το πόσο και πότε θα βλέπω τα παιδιά. Θέλω να τα βλέπω κάθε μέρα. Ανάλογα με τις δουλειές μας και ανάλογα τα “θέλω” των παιδιών μας. Αν είναι μαζί μου και μου πουν “θέλουμε να πάμε στη μαμά”, τηλέφωνο στη μαμά και αντίστοιχα από την πλευρά της Κατερίνας»!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα