Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Απασφάλισε η Φαίη Σκορδά για τις δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη: «Τι είναι αυτό που είπες τώρα;»

«Η σύγκριση που κάνεις είναι επικίνδυνη»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης, παραβρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Ορισμένες δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού, εξόργισαν την Φαίη Σκορδά και επικράτησε ένας πανικός στον αέρα της εκπομπής.

«Καλημέρα σας, κτηνοβάτης! Δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Με το καλημέρα σας, ο κύριος Κασσελάκης μας έδειξε τη σεξουαλική του ταυτότητα. Και από την άλλη έχει θέμα γιατί έχει βγει στο προσκήνιο. Εμένα με αφορά ο λόγος ενός πολιτικού άντρα. Καλημέρα σας, κτηνοβάτης, πουρόφιλος, τερατόφιλος, δεν σας αφορά τι κάνω εγώ. Πες μου τα λάθη μου με επιχειρήματα. Είναι λάθος σαν άντρας πολιτικός να βγάζεις προς τα έξω την προσωπική σου ζωή» ήταν τα όσα είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης και εξόργισαν την γνωστή παρουσιάστρια.

Η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και απάντησε: «Τι είναι αυτό που είπες τώρα, Σταμάτη μου; Λίγο τα μπερδεύεις και δεν έχω όρεξη να σου κάνω μάθημα. Τα παραδείγματα που φέρνεις είναι πολύ λάθος και πολύ προσβλητικά. Δεν μπορείς να τα εξισώνεις με άλλες καταστάσεις. Δεν μιλάμε για ακραίες παθολογικές καταστάσεις που μου τις φέρνεις μπροστά σαν παραδείγματα».

Ο γνωστός ηθοποιός συμπλήρωσε: «Συστήνομαι εγώ “καλημέρα, γυμνιστής”, μπορώ να βγάλω τα ρούχα μου; Όχι! Μπορώ  να το κάνω σαν γυμνιστής ή σαν κτηνοβάτης και να φέρω το ζώο το οποίο είμαι ερωτευμένος και αισθάνομαι πολλή αγάπη γι’ αυτό; Δεν σε αφορά».

Αμέσως μετά, η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε: «Η σύγκριση που κάνεις είναι επικίνδυνη. Μου κάνεις συνέχεια συγκρίσεις και φέρνεις παραδείγματα τα οποία δεν μπορούν να είναι σε ανθρώπους ώριμους. Δεν μπορώ να συνεχίσω αυτή την κουβέντα. Αισθάνομαι ότι με υποτιμάς με τα ακραία παραδείγματα που φέρνεις. Το παίρνω προσωπικά γιατί είναι η δική μου εκπομπή».

ΣΤ.Γ.: Βγάλε το ακουστικό από το αυτί να μιλήσουμε, αν θες, εγώ δεν έχω.

Φ.ΣΚ.: Τι εννοείς; Δεν μου μιλάει κανείς στο ακουστικό αυτή τη στιγμή. Τι θες να πεις τώρα; Ότι κάποιος μού λέει κάτι;

ΣΤ.Γ.: Όχι, ότι δεν μιλάω μόνο με εσένα. Μόνο με εσένα μιλάω τώρα;

Φ.ΣΚ.: Λοιπόν, βάζουμε μια άνω τελεία σε αυτό γιατί εγώ δεν μπορώ να συζητήσω με ανθρώπους, που βάζουν στο τραπέζι πράγματα που είναι ακραία, υποτιμούν την κουβέντα και δεν μπορώ έτσι να συνεχίσω.

Στο τέλος, η Φαίη Σκορδά είπε: «Εγώ προσβάλλομαι, σαν οικοδέσποινα είμαι ευγενική. Προσβάλλομαι στον τρόπο που εκφέρεις την άποψή σου, τα παραδείγματα που μόλις ανέφερες για κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ σοβαρό. Δεν θα ήθελα να πω ότι σταματάμε εδώ τη φιλοξενία…».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα