Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ενοχλημένη η Καινούργιου με τον Παύλο Χαϊκάλη: «Δεν μπορώ αυτό το τσουβάλιασμα»

«Να πούμε ότι αυτό το δεν το ξεκίνησαν οι δημοσιογράφοι»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχολίαζαν την συνέντευξη του Παύλου Χαϊκάλη στην ΕΡΤ και η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί απέναντι στις δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού.

«Το ότι γενίκευσε δεν μου άρεσε. Αρχικά να πούμε ότι αυτό το δεν το ξεκίνησαν οι δημοσιογράφοι, οι ηθοποιοί βγήκαν στις εκπομπές και είπαν “αυτός έκανε αυτό”. Όλοι οι χώροι όπως και του θεάτρου να πω στον κύριο Χαϊκάλη, παντού υπάρχει βρώμα, δεν είναι όμως όλοι ανήθικοι. Δεν μπορώ αυτό το τσουβάλιασμα» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου. 

Στην συνέχεια η κάμερα της εκπομπής της, μίλησε με τον Σπύρο Μπιμπίλα για τις δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ τοποθετήθηκε λέγοντας: «Δεν ξέρω αν εννοεί εμένα, εγώ έκανα το καθήκον μου στο δικαστήριο. Δεν έχω επικοινωνία με τον Πέτρο επειδή δεν πρέπει λόγω του δικαστηρίου. Έχω δει ανθρώπους που λένε την καλή πλευρά του Πέτρου. Τα πάντα μπορούν να συμβούν στο μέλλον, δεν είμαι Πυθία, στη δίκη ο Πέτρος είπε ότι δεν θέλει να επιστρέψει. Δεν μπορώ να απαντήσω αν θα ξανασυνεργαστώ με τον Πέτρο».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;





Μποζουκια Αθηνα