Η Δέσποινα Καμπούρη συγκινεί: «Είναι τραυματική εμπειρία, δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου»

Η Θάλεια Ματίκα, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώτη της εγκυμοσύνη και στην επίπονη εξέταση που έπρεπε να κάνει.

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα φόβο, μέχρι να μου πουν ότι πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση, γιατί οι δείκτες ήταν περίεργοι για σύνδρομο down. Όταν άκουσα τα νέα έπαθα σοκ, στεναχωρήθηκα και φοβήθηκα. Είπα “γιατί σε μένα;”» ανέφερε η Θάλεια Ματίκα.

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης της γνωστής ηθοποιού, η Δέσποινα Καμπούρη θέλησε να εξομολογηθεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ίδια κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Δεν υπάρχει πιο επίπονο πράγμα να πας για να κάνεις μια εξέταση β’ επιπέδου, μιλάμε για ένα σχηματισμένο μωράκι, δεν είναι ένα μικρό έμβρυο, και να σου πει ο γιατρός ότι “δεν είναι καλοί οι δείκτες, δεν είναι καλές οι εξετάσεις, θα πρέπει να κάνουμε μια αμνιοπαρακέντηση και να δούμε αν το μωρό σου πάσχει από πολύ σοβαρά σύνδρομα που μπορεί εξαιτίας αυτών των συνδρόμων να κινδυνεύσει η ζωή του”. Άρα εκεί έρχεσαι αντιμέτωπος με την πιθανότητα διακοπής κύησης» εξομολογήθηκε αρχικά η Δέσποινα Καμπούρη.

«Είναι πολύ τραυματική εμπειρία, το έχω περάσει κι εγώ αυτό που περιέγραψε η Θάλεια. Είχα κάνει κι εγώ αμνιοπαρακέντηση, γιατί κάποιοι δείκτες ήταν πάρα πολύ υψηλοί. Δεν θα ξεχάσω εκείνη τη στιγμή που έπρεπε να πάρω την απόφαση να βάλω μια υπογραφή –δεν είναι απλή διαδικασία, υπογράφεις για να περάσεις από αυτή τη διαδικασία–  και να περιμένεις μια εβδομάδα ατέλειωτη για να μάθεις αν το μωράκι σου είναι υγιές και αν θα συνεχιστεί ή θα διακοπεί η εγκυμοσύνη» συμπλήρωσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Στο τέλος, η Δέσποινα Καμπούρη πρόσθεσε: «Είναι πολύ δυσάρεστο να συμβαίνει. Είναι διαβολοβδομάδα, προσεύχεσαι, παρακαλάς και περιμένεις το τηλέφωνο του γυναικολόγου να σε πάρει και να σου πει “Δέσποινα, όλα καλά, προχωράμε”. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».