Η Δέσποινα Καμπούρη συγκινεί: «Είναι τραυματική εμπειρία, δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου»

Η Θάλεια Ματίκα, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώτη της εγκυμοσύνη και στην επίπονη εξέταση που έπρεπε να κάνει.

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα φόβο, μέχρι να μου πουν ότι πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση, γιατί οι δείκτες ήταν περίεργοι για σύνδρομο down. Όταν άκουσα τα νέα έπαθα σοκ, στεναχωρήθηκα και φοβήθηκα. Είπα “γιατί σε μένα;”» ανέφερε η Θάλεια Ματίκα.

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης της γνωστής ηθοποιού, η Δέσποινα Καμπούρη θέλησε να εξομολογηθεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ίδια κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Δεν υπάρχει πιο επίπονο πράγμα να πας για να κάνεις μια εξέταση β’ επιπέδου, μιλάμε για ένα σχηματισμένο μωράκι, δεν είναι ένα μικρό έμβρυο, και να σου πει ο γιατρός ότι “δεν είναι καλοί οι δείκτες, δεν είναι καλές οι εξετάσεις, θα πρέπει να κάνουμε μια αμνιοπαρακέντηση και να δούμε αν το μωρό σου πάσχει από πολύ σοβαρά σύνδρομα που μπορεί εξαιτίας αυτών των συνδρόμων να κινδυνεύσει η ζωή του”. Άρα εκεί έρχεσαι αντιμέτωπος με την πιθανότητα διακοπής κύησης» εξομολογήθηκε αρχικά η Δέσποινα Καμπούρη.

«Είναι πολύ τραυματική εμπειρία, το έχω περάσει κι εγώ αυτό που περιέγραψε η Θάλεια. Είχα κάνει κι εγώ αμνιοπαρακέντηση, γιατί κάποιοι δείκτες ήταν πάρα πολύ υψηλοί. Δεν θα ξεχάσω εκείνη τη στιγμή που έπρεπε να πάρω την απόφαση να βάλω μια υπογραφή –δεν είναι απλή διαδικασία, υπογράφεις για να περάσεις από αυτή τη διαδικασία–  και να περιμένεις μια εβδομάδα ατέλειωτη για να μάθεις αν το μωράκι σου είναι υγιές και αν θα συνεχιστεί ή θα διακοπεί η εγκυμοσύνη» συμπλήρωσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Στο τέλος, η Δέσποινα Καμπούρη πρόσθεσε: «Είναι πολύ δυσάρεστο να συμβαίνει. Είναι διαβολοβδομάδα, προσεύχεσαι, παρακαλάς και περιμένεις το τηλέφωνο του γυναικολόγου να σε πάρει και να σου πει “Δέσποινα, όλα καλά, προχωράμε”. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.