Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η «Lady» και η… εκλεκτή παρέα της

Η «Lady» του ελληνικού πενταγράμμου Άντζελα Δημητρίου συναντιέται επί...

Η Καγιά κάνει το… φέσι μόδα στον Σκάι

Με αέρα από την Τουρκία το νέο ριάλιτι της...

Ο Μουτσινάς Σκάι… μύτη ξανά στην τηλεόραση

Στο... παρά πέντε φλερτάρει με τον Σκάι ο Νίκος...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας ζητήματα θα είναι ραγδαίες, γι’ αυτό μην αφήσετε τη νευρικότητά σας να σας παρασύρει. Αντί να είστε απαιτητικοί και να δείχνετε κουρασμένοι, προτιμήστε να δείξετε κατανόηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει το ενδεχόμενο, ακόμα κι αν περάσετε ανατροπές ή εμπόδια, να σας βγουν σε καλό για τα μελλοντικά σας σχέδια, γι’ αυτό μην προτρέχετε να καταδικάσετε τα γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ισως για λίγο να πελαγώσετε μπροστά σε κάποιες επιλογές που θα κληθείτε να διορθώσετε, αλλά η εύνοια θα σας ακολουθεί στις αποφάσεις σας. Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να εκφραστείτε χωρίς να είστε υπερβολικοί στα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκτός από τις υποχρεώσεις που έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο, υπάρχουν και απαιτητικά συγγενικά πρόσωπα και είναι πιθανόν να αυξηθεί το άγχος σας. Οταν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προχωρήσετε, αλλάξτε τακτική.

ΛΕΩΝ

Ορατές είναι οι προοπτικές κέρδους, ακόμα κι αν σας παιδέψουν κάποιες από τις συνεργασίες σας, γι’ αυτό μη χάσετε την ψυχραιμία σας και μαζί με αυτήν και τις ευκαιρίες. Με το να χρεώνεστε υποχρεώσεις άλλων, δημιουργείτε κακό προηγούμενο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σας δεν θα βρίσκεται και στα καλύτερα επίπεδα, οπότε μην τα βάλετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας που δεν φταίνε σε τίποτα. Εξοπλιστείτε με μέσα και επιχειρήματα και μην υποχωρείτε από φόβο και μόνο.

ΖΥΓΟΣ

Εχετε δυνατότητες στην εργασία και στα προσωπικά σας, αρκεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην ανταποκριθείτε σε προκλήσεις που έχουν σκοπό να σας αποδυναμώσουν. Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες για το καλό τόσο το δικό σας όσο και των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες προσπάθειές σας θα αποδώσουν λίγο αργότερα από το αναμενόμενο, καθώς επικρατεί αρκετή ρευστότητα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν θα σας δυσαρεστήσει. Αναλάβετε ομαδικές εργασίες για να αναδείξετε τα ταλέντα που κρύβετε μέσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βάλτε καινούργιες βάσεις κέρδους κυνηγώντας την ουσία, έστω και αν κάποια πράγματα ή πρόσωπα σας εκνευρίζουν και σας αποσυντονίζουν. Σε συζητήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν, φροντίστε να ανεβάσετε το επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ένστικτο αυτοσυντήρησης και το μυαλό σας θα δουλέψουν ικανοποιητικά για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην επιδίωξη των στόχων αποφεύγοντας τα λάθη. Μην απελπίζεστε στις πρώτες δυσκολίες, γιατί ο χρόνος θα σας ανταμείψει γενναιόδωρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακόμα κι αν υπάρχουν τα κακώς κείμενα που θίγουν τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις, σκεφτείτε πως ίσως έτσι πρέπει να γίνει για να ξέρετε πού βαδίζετε. Αποφύγετε οποιαδήποτε σκηνή ζηλοτυπίας με τον σύντροφό σας, εάν δεν έχετε αποδείξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι εντάσεις που θα υπάρχουν στις συνεργασίες αλλά και στις υπόλοιπες σχέσεις σας θα είναι ενοχλητικές, γι’ αυτό μη θεωρήσετε τίποτα και κανέναν δεδομένο, ακόμα κι αν υπάρχει κέρδος.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...

«TV Queen»: Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει...

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, full in love με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νίκα

Το «επιχειρείν» και η πολιτική… ερωτεύτηκαν στο L.A.! Η...