Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

 Χρήστος Ζαν Μπατίστ: «Είχα πολύ άγχος στην πρώτη μου σκηνή στον Γιατρό» 

«Με δυσκόλεψαν οι σκηνές κατά τις οποίες έπρεπε να κλάψω. Με έμαθε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης να το κάνω»

Ο  Χρήστος Ζαν Μπατίστ μίλησε σε συνέντευξή του για το ρόλο του στη σειρά ο «Γιατρός».

Υποδύεται τον Λεωνίδα, έναν εκπαιδευόμενο γιατρό στο νοσοκομείο όπου γιατρός είναι ο Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), τώρα που έχει χάσει από τη μνήμη του τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής του.

«Είχα πολύ άγχος στην πρώτη μου σκηνή» λέει ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ. «Πρώτη φορά ως ηθοποιός, πρώτη φορά να παίζεις και να έχει απέναντί σου τον Τάσο Χαλκιά και τη Ζωή Ρηγοπούλου, αυτούς τους 2 σημαντικούς ηθοποιούς» δεν ήταν καθόλου εύκολο.

Ποιες  ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές στα γυρίσματα; Τι τον δυσκόλεψε ιδιαίτερα; «Με δυσκόλεψαν οι σκηνές κατά τις οποίες έπρεπε να κλάψω. Με έμαθε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης να το κάνω. Με τον Κωνσταντίνο (σ.σ.Μαρκουλάκη) είχαμε πολλές σκηνές μαζί και τον ρώτησα πολλά πράγματα», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνας».

Στη σειρά ο Λεωνίδας έχει «κόντρα» με την συνάδελφό του, την Εύα (Β.Διαμαντοπούλου). «Η Εύα είναι ανταγωνιστική απέναντι στο Λεωνίδα. Δεν τα βρίσκουν καθόλου. Αυτή  είναι η συνταγή για να έλθουμε κοντά» αποκαλύπτει. «Αυτό που θα εξελιχθεί με τον Λεωνίδα και την Εύα είναι κάτι αγνό. Θα είναι ο ένας για τον άλλο» αναφέρει, δίνοντας spoiler.

Το παραπάνω δεν ήταν το μόνο spoiler που έδωσε για τη σειρά, αφού, όπως είπε «ο Αντρέας (Κ.Μαρκουλάκης) με την Άννα (Δ.Σιγάλα) θα έλθουν λίγο κοντά.

Λίγο παραπάνω από το λίγο!». Όσο για τον Μιχάλη (Θ.Λέκκας) «έχει τεράστιο έρωτα για τη Σοφία (Β.Τρουφάκου). Δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσει για καμία άλλη. ‘Ολες οι υπόλοιπες είναι υποκατάστατα» κατέληξε.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα