Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Πίστευα ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο»

Σε μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Δύο στις 10» για τη ζωή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο του συζύγου της και ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει πλέον. Επειτα από μια τέτοια απώλεια έρχεσαι αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα. Ηταν μονόδρομος να σταθώ στα πόδια μου λόγω των παιδιών μου. Επέλεξα να μείνω στην Αθήνα γιατί βρήκα εδώ δουλειά, ήταν μια αλλαγή που την ήθελα και αρέσει και στα παιδιά» είπε αρχικά η Δώρα Τσαμπάζη, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Οσοι βιώνουμε ένα τραύμα δεν σημαίνει ότι όλη την ημέρα είμαστε μέσα σε ένα πένθος.

Με βαραίνει όταν με πλησιάζουν έξω και μου λένε “κορίτσι μου, τι τραβάς” ενώ βρίσκομαι σε μια στιγμή χαράς. Δεν φόρεσα ποτέ μαύρα. Δεν ήθελα να συμμετέχω σε αυτό το συντηρητικό έθιμο που καταπιέζει τις γυναίκες. Εχω βγάλει μετατραυματικά μετά τον χαμό του Αλέξανδρου. Εχω στο μυαλό μου πως οτιδήποτε μου συμβαίνει έχω καρκίνο. Πρόσφατα έκανα μια μαγνητική εγκεφάλου γιατί είχα πείσει τον εαυτό μου πως έχω όγκο στον εγκέφαλο».

Η Δώρα Τσαμπάζη με τον αείμνηστο σύζυγό της Αλέξανδρο Νικολαΐδη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.