Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ελένη Μενεγάκη: Φουντώνουν οι φήμες για τέλος στη συνεργασία της με το Mega

Φινίτο;

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από το Mega;

Μέρα με τη μέρα φουντώνουν οι φήμες για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της ωραίας Ελένης με το Μεγάλο Κανάλι. Το συμβόλαιο της δημοφιλούς παρουσιάστριας με το Mega λήγει τον Ιούνιο και η εκπομπή της «Ελένη» κλείνει τα τρία χρόνια παρουσίας της στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. Ποιο είναι, άραγε, το μέλλον της Ελένης στη μικρή οθόνη; Οι μνηστήρες που την πολιορκούν τηλεοπτικά;

Υπάρχει όντως πρόταση του Σκάι, αλλά και σκέψεις για βραδινή εκπομπή στο Mega; Νωρίς νωρίς, λοιπόν, άρχισαν η συζήτηση και οι φήμες για το μέλλον των παρουσιαστών στο γυαλί, όπως της Ελένης Μενεγάκη, καθώς ολοκληρώνεται τον Ιούνιο η πορεία της εκπομπής της στο Μega, αλλά και το συμβόλαιό της, έχοντας κλείσει την τριετία. Η εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης είχαν καυτό ρεπορτάζ για το θέμα.

Ο ρεπόρτερ είπε: «Αυτό που ξέρουμε σχετικά με τις ανανεώσεις συμβολαίων είναι ότι είθισται να γίνεται μια εισήγηση από τον σταθμό για ανανέωση της συνεργασίας με τους παρουσιαστές όταν τα συμβόλαια λήγουν. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Ελένης. Αυτό όμως δεν έγινε φέτος. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η Ελένη ολοκληρώνει την εκπομπή της στα τέλη Ιουνίου. Είναι οριστικό, δεν τίθεται θέμα να συνεχιστεί του χρόνου η εκπομπή.

Αυτό το γνωρίζουν και οι βασικοί της συνεργάτες κι έτσι κλείνει το κεφάλαιο της συνεργασίας σε ό,τι αφορά τη μεσημεριανή ζώνη. Η μόνη πρόταση που έχει είναι σε εβδομαδιαία βάση στη βραδινή ζώνη στο Mega. Αν θα το δεχτεί, δεν ξέρω… Υπάρχουν κανάλια που τη θέλουν, υπάρχει και ο Σκάι». Σχολιάζοντας το ρεπορτάζ, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Το πρώτο πράγμα που θα συζητήσει το Mega με την Ελένη, πάντως, είναι μια γενναία αναπροσαρμογή του οικονομικού της».

Και λογικό είναι, αφού τα χρυσά συμβόλαια της Ελένης δεν συνάδουν με την τηλεθέαση των εκπομπών της τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, στο εμπορικό κομμάτι συνεχίζει να ελκύει τους τηλεθεατές.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα