Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκαλύπτει: «Έχω βιώσει εργασιακό μπούλινγκ»

«Οι κοπέλες που σήμερα είναι εσωτερικές, άραγε τι περνάνε από τις πάμπλουτες κυρίες;»

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη, πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες». Η γνωστή ηθοποιός, παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων απάντησε για την θέση της γυναίκας στην σημερινή κοινωνία αλλά και για το εργασιακό bullying.

Η θέση της γυναίκας σήμερα τελικά έχει αλλάξει σε σχέση με τα όσα συνέβαιναν την εποχή που διαδραματίζονται οι «Ψυχοκόρες»;

Αυτό είναι μια συζήτηση που μπορεί να κρατήσει πάρα πολλές ώρες. Θεωρώ ότι τα πράγματα δεν είναι ως όφειλαν να είναι το 2023. Υπάρχει εργασιακό bullying και όχι μόνο. Να πω και κάτι, όλες αυτές οι κοπέλες που σήμερα είναι εσωτερικές, άραγε τι περνάνε από τις πάμπλουτες κυρίες; Το εργασιακό είναι ένα τεράστιο θέμα και δεν άνοιξαν τα στόματά τους έτσι όπως θα έπρεπε. Τα άνοιξαν μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο. Δεν έχουν αλλάξει λοιπόν πολλά πράγματα σήμερα και αυτό το αποδεικνύουν και οι γυναικοκτονίες και πάρα πολλά πράγματα. Είμαστε δυστυχώς πάρα πολύ πίσω.

Εσείς έχετε βιώσει εργασιακό bullying;

Ναι, φυσικά έχω βιώσει εργασιακό bullying. Το αντιμετώπισα με κλάμα και υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Και βάζω εδώ μια τελεία.

Μπορεί να χάσατε και δουλειά εξαιτίας αυτού;

Όλα στοιχίζουν στη ζωή. Κάποιες φορές λένε «αυτός γιατί άργησε να κάνει πράγματα;». Μπορεί να άργησε γιατί σιχάθηκε, γιατί μπήκε στη μαύρη λίστα. Μπορεί να άργησε για πολλούς λόγους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...