Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Ο χημικός – εστιάτορας της Γλυφάδας και το κύκλωμα της ντόπας

Στα «δίχτυα» της Oικονομικής Αστυνομίας έπεσε τεράστιο κύκλωμα παραγωγής...

Σαρώνει εταιρία γνωριμιών με γυναίκες που θέλουν οι wannabe σύντροφοι να είναι...

Για να βρουν τον «καπετάνιο» της ζωής τους ή...

Ο «Άγνωστος πόλεμος» για τον θρόνο των ηθοποιών

Νέα στέψη και εκθρόνιση του Σπύρου Μπιμπίλα από την...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 26 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Μη δημιουργείτε προβλήματα στις προσωπικές και κοινωνικές σας...

Η ομογένεια και οι… θησαυροί της

Δικά μας παιδιά που μαγεύουν στο εξωτερικό και... προσγειώθηκαν στις ελληνικές σειρές

Σκίζουν οι ομογενείς ηθοποιοί μας φέτος στην ελληνική μυθοπλασία! Τρεις Ελληνες ηθοποιοί με διεθνή καριέρα γύρισαν στη μαμά πατρίδα και παίζουν σε ελληνικές σειρές!

Οι τρεις Ελληνες ηθοποιοί, τους οποίους και απολαμβάνουμε στις σειρές εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας», «Πανθέοι» και «Το Ναυάγιο», έγιναν πρώτα γνωστοί στο εξωτερικό και έτσι τους ανακάλυψαν οι Ελληνες τηλεοπτικοί παραγωγοί κάνοντάς τους πρόταση για συνεργασία.

Αδάμ Μπουσδούκος

Ο πολυβραβευμένος Αδάμ Μπουσδούκος παίζει πρώτη φορά σε ελληνική σειρά, στο «Προξενιό της Ιουλίας», στον Alpha. Ο ηθοποιός υποδύεται με επιτυχία και με ωραία προφορά στα ελληνικά τον Στράτο Ραζίνη, έναν γαιοκτήμονα με σκληρό χαρακτήρα, ο οποίος ανέλαβε τα κτήματα μετά τον θάνατο του πατέρα του. Ο Ραζίνης, ωστόσο, κάνει έναν φόνο εν ψυχρώ, σκοτώνοντας τον συμβολαιογράφο του χωριού, που τον κρατά στο χέρι. Ο πατέρας του Ραζίνη είχε κλέψει τα χωράφια του πεθερού του.

adam27103
Αδάμ Μπουσδούκος

Ο συμβολαιογράφος του ζητά να παντρέψουν τον γιο του με την κόρη του Ιουλία, αλλά αυτός δεν τον ακούει, θέλει να πάρει μόνο το συμβόλαιο που αποδεικνύει την απατεωνιά. Ο Μπουσδούκος, με σημαντικές διακρίσεις (Locarno International Film Festival, Adolf Grimme Award, Premio Sergio Amidei, German Screen Actors Awards), έγινε ευρύτερα γνωστός μετά την επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία «Soul Kitchen» όπου υποδύθηκε τον Ζήνο Καζαντζάκη, σε σκηνοθεσία του Τούρκου σκηνοθέτη Φατίχ Ακίν.

Ο Αδάμ Μπουσδούκος είναι γιος Ελλήνων μεταναστών, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αμβούργο. Είναι πατέρας τριών παιδιών, αγαπάει τη ρεμπέτικη μουσική και για μια δεκαετία ήταν ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Αμβούργο.

Μελία Κράιλινγκ

Την καλλονή Μελία Κράιλινγκ τη βλέπουμε ως Μάρμω Πανθέου στη σειρά εποχής του Σκάι «Πανθέοι» και ως μήλον της Εριδος ανάμεσα σε θείο (Αιμίλιος Χειλάκης) και ανιψιό (Μιχάλης Σαράντης), σε έναν ρόλο που τον απογειώνει. Μάλιστα, τον ρόλο αυτό στην πρώτη διανομή της σειράς, τη δεκαετία των 70s, στην ΕΡΤ, τον υποδύθηκε η Κάτια Δανδουλάκη. Η Μελία Κράιλινγκ έγινε ευρύτερα γνωστή ως Sofia Sideris -μια εικαστικός που πάει να εκθέσει στο Παρίσι τα έργα της σε γκαλερί- στη σειρά τoυ Νetflix «Emily in Paris» με πρωταγωνίστρια τη Λίλι Κόλινς.

melia271103
Μελία Κράιλινγκ

Η καλλιτέχνις είναι κόρη του Αμερικανού Ράνταλ Αρθουρ Κράιλινγκ και της Ελληνίδας δημοσιογράφου Κάτιας Δημοπούλου, και έχει γεννηθεί στην Ελβετία. Ακολούθησε σπουδές υποκριτικής στο London School of Dramatic Arts. Η πρώτη της δουλειά ήταν το 2012 στην τηλεοπτική σειρά εποχής «Βοργίες» με τον Τζέρεμι Αϊρονς στον ρόλο της Bianca Gonzaga, ερωμένης του Αϊρονς, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Τον Νοέμβριο του 2022 συμμετείχε στη σειρά «Mammals» του Amazon Prime Video μαζί με τους James Corden, Sally Hawkins και Colin Morgan.

Πολύδωρος Βογιατζής

Τη φετινή σεζόν ο ταλαντούχος Πολύδωρος Βογιατζής παίζει στη δραματική σειρά εποχής «Το Ναυάγιο» στο Mega, και υποδύεται τον τραγικό Κώστα. Η δραματική σειρά, βασισμένη στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, ξετυλίγει το κουβάρι των πρωταγωνιστών της στα παγωμένα νερά του Αιγαίου. Η μοίρα συνδέει τους επιζώντες του πλοίου «Φοίνιξ» με μια αόρατη κλωστή, που θα ορίσει μια για πάντα το υπόλοιπο της ζωής τους.

polidoros27103
Πολύδωρος Βογιατζής

Ο Πολύδωρος Βογιατζής ζει και εργάζεται μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας, με το βιογραφικό του να είναι πλούσιο σε συνεργασίες με καταξιωμένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Ο ηθοποιός, στη Γαλλία, έχει παίξει στο θέατρο μαζί με τους Σαρλότ Ράμπλινγκ, Λάμπερτ Γουίλσον, Νικόλ Γκαρσία, Τζούλια Μιγκένες. Στον κινηματογράφο έχει συνεργαστεί με τους Ανιές Ζαουί, Φανί Αρντάν, Νικόλ Γκαρσία, Νταβίντ και Στεφάν Φοενκίνος.

Πριν από λίγους μήνες ο Πολύδωρος Βογιατζής πρόσθεσε στο βιογραφικό του μια συνεργασία στην ταινία του υποψήφιου για Οσκαρ σκηνοθέτη Fernado Trueba, με πρωταγωνιστή τον Matt Dillon.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας: Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες με το ζεύγος Κασσελάκη και Μακμπέθ

Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες θα περάσει το ζεύγος Κασσελάκη και...

«Φάντασμα» η ερωτική φωλιά Λιάνη-Σπυρόπουλου

Σπασμένα τζάμια, σπασμένο λουκέτο στην εξώπορτα, η οποία είναι...

Ο Μελέτης Ηλίας πάει για «Deal» με τον Alpha

O πρωταγωνιστής της φετινής επιτυχημένης σειράς του Alpha το...

Διπλή «χυλόπιτα» της Τατιάνας στον ΑΝΤ1

Εδώ Τατιάνα, εκεί Τατιάνα, πού πάει τελικά η Στεφανίδου;...

Η «κατάρα» του Ωνάση και ο εμφύλιος των «Μαζώ»

Σε… αποκλιμάκωση φαίνεται ότι βαίνει -τουλάχιστον προς το παρόν-...

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η κούκλα influencer στο νέο βιντεοκλίπ του Βρεττού

Η φρεσκοχωρισμένη Ζέτα Θεοδωροπούλου τα κάνει όλα «φύλλο και...

Οργια με ανήλικες μέσω Instagram

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων τις αποκαλύψεις...

Ερωτευμένη η μικρή κόρη της Αννίτας Ναθαναήλ

Φουλ του έρωτα για τη μικρή κόρη της Αννίτας...