Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Το συλλεκτικό «θηρίο» της «Lady G» βγαίνει στο σφυρί

Η πολυτελής λιμουζίνα δώρο της Hyundai για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας του 2004 και το... σημάδι από το πούρο στο δέρμα του πίσω καθίσματος

Ενα συλλεκτικό αυτοκίνητο, που φέρνει μνήμες από δόξες, χαρές και τη χλιδή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, το αυτοκίνητο της Γιάννας Αγγελοπούλου, βγαίνει την ερχόμενη Δευτέρα στο σφυρί!

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Πρόκειται για τη λιμουζίνα της Hyundai, την Centennial, ναυαρχίδα της εταιρίας, που κατασκευάστηκε κατά αποκλειστικότητα για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας και ήταν το πολυτελές αυτοκίνητο της προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Το ιστορικό αυτό αυτοκίνητο βγαίνει σε διαδικτυακή δημοπρασία.

Φανταστείτε τη Γιάννα Αγγελοπούλου να κάθεται στο πίσω μέρος της φορώντας τα μεγάλα μαύρα γυαλιά της, στο χέρι το περίφημο πούρο που συνήθιζε να καπνίζει -και άφησε ένα μικρό αποτύπωμα στο δέρμα του καθίσματος-, να διαβάζει εφημερίδες της εποχής ή να παρακολουθεί τηλεόραση καθ’ οδόν προς τις υποχρεώσεις της για τους Αγώνες. Σκεφθείτε τι συζητήσεις και τι πολιτικές διεργασίες και ίντριγκες «κατέγραψαν» τα δερμάτινά του καθίσματα…

Γνωρίζουμε ότι πρωτοκυκλοφόρησε το 1999 ως δώρο της Hyundai, στο πλαίσιο της χορηγίας της κορεατικής εταιρίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Σήμερα πωλείται από την ιστοσελίδα Collecting Cars, χωρίς να αναφέρεται κάποιο αρχικό ποσό εκκίνησης. Το 2010 ήταν η πρώτη φορά που βγήκε στο σφυρί η λιμουζίνα, με τιμή εκκίνησης τότε τα 9.900 ευρώ, οπότε αγοράστηκε από τον τωρινό ιδιοκτήτη της. Το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 93.650 χλμ. Είναι σχεδόν καινούριο.

Το πολυτελές σεντάν μπορεί να προσφέρει στον αγοραστή του τις απολαύσεις που έζησε σε αυτό και η Γιάννα Αγγελοπούλου, καθώς ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου περιλαμβάνει σύστημα infotainment της Panasonic, πίσω οθόνες ψυχαγωγίας με αναδιπλούμενο τραπεζάκι για φορητό υπολογιστή και laptop, συσκευή φαξ μεταξύ των πίσω καθισμάτων, πίσω σκίαστρα, υπολογιστή ταξιδιού και τριζωνικό κλιματισμό!

Τα αναμνηστικά κουκλάκια του 2004 συνοδεύουν το ωραίο και ιστορικό αυτοκίνητο, τη μυθική αυτή limo από τις χρυσές στιγμές της δεκαετίας του 2000, που έζησε απίστευτες δόξες και τώρα αναζητεί καινούργια ζωή!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα