Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Το «Σόι σου»: Αποσπάσματα από το αποψινό διπλό επεισόδιο

Το «Σόι σου» έρχεται απόψε με νέο διπλό επεισόδιο.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Χαράλαμπος Πιτσώλης: Από εθελοντής το 2017, νικητής του Αυθεντικού Μαραθωνίου το 2022

Αντίστροφη μέτρηση για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας γεννά κάθε χρόνο νέες ιστορίες. Ιστορίες τις οποίες ζουν κατά τη δημιουργία τους χιλιάδες θεατές που κατακλύζουν κάθε χρόνο το Καλλιμάρμαρο. Μία από τις πιο συγκινητικές ιστορίες της περσινής χρονιάς ήταν και αυτή του Χαράλαμπου Πιτσώλη, του αθλητή που έκοψε πρώτος το νήμα με μια απίστευτη ανατροπή, αφού προσπέρασε τον Κώστα Γκελαούζο στο 41ο χιλιόμετρο.

Ωστόσο, η ιστορία του γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική, αν αναλογιστεί κανείς πως η πρώτη επαφή του Πιτσώλη με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο έγινε το 2017 όταν συμμετείχε ως εθελοντής. Τότε, ίσως ούτε ο ίδιος δεν φανταζόταν τον τερματισμό του 2022.

Εφέτος, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας που διοργανώνεται, όπως κάθε χρόνο, από τον ΣΕΓΑΣ με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ, γιορτάζει 40 χρόνια και ετοιμάζεται να υποδεχθεί περισσότερους από 60.000 δρομείς που θα δημιουργήσουν νέες, αξέχαστες ιστορίες.

«Το αίσθημα να μπαίνεις πρώτος στο Στάδιο και να σε χειροκροτούν χιλιάδες είναι μοναδικό»

Διαβάστε παρακάτω πώς περιγράφει ο Χαράλαμπος Πιτσώλης τη σχέση του με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο σε 195 λέξεις:

«Μαραθώνιος για μένα σημαίνει πρόκληση, ένα μεγάλο  στοίχημα με τον εαυτό μου να καταφέρω να τον τερματίσω. Μπορεί να έχει πόνο, ιδρώτα και κούραση αλλά τα συναισθήματα, οι εικόνες και τα βιώματα που αποκτάς σε αυτόν της Αθήνας είναι πάρα πολλά και μοναδικά και δύσκολα τα συναντάς αλλού. Η πρώτη επαφή που είχα με τον Μαραθώνιο της Αθήνας ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 που παρακολούθησα με τους γονείς μου στον δρόμο. Το 2008 ξεκίνησα το τρέξιμο σε μικρές αποστάσεις και η αλήθεια είναι ότι δεν σκεφτόμουν τον Μαραθώνιο. Όμως το 2017 ως εθελοντής εντυπωσιάστηκα, γιατί διαπίστωσα ότι δεν είναι ένας απλός αγώνας, αλλά μια γιορτή του αθλητισμού. Από το 2018 και μετά, δεν έχασα κανέναν αγώνα σαν αθλητής. Ίσως να μπορούσα να διαλέξω έναν Μαραθώνιο στο εξωτερικό, αλλά δεν θέλω με τίποτα να χάσω αυτήν τη γιορτή και τις απίστευτες στιγμές, με κορυφαία για μένα τη νίκη μου το 2022 και τον τρόπο που ήρθε. Το αίσθημα να μπαίνεις πρώτος στο Στάδιο και να σε χειροκροτούν χιλιάδες είναι μοναδικό, όπως και η ώθηση που σου δίνει ο κόσμος σε όλη τη διαδρομή. Ο Αυθεντικός είναι από τους κορυφαίους Μαραθώνιους στον κόσμο. Απλά μοναδικός…»

Η ιστορία του Χαράλαμπου Πιτσώλη για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας αποτελεί μέρος μιας σειράς ιστοριών που θα δημοσιευθούν στο περιοδικό «42,195» που θα διατεθεί εντελώς δωρεάν στο κοινό στην έκθεση του Μαραθωνίου της Αθήνας.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.





Μποζουκια Αθηνα