Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Καταγγελία για τη σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό»

Νέοι ηθοποιοί αμείβονται με φαγητό και μέσο μετακίνησης

Μάλλον θα πρέπει να κάνουν έναν αγιασμό οι μοναχές του Alpha… γιατί τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά γι’ αυτές! Μετά την καταγγελία από το πολιτικό κόμμα ΝΙΚΗ, σύμφωνα με την οποία η σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό» υβρίζει τα θεία και τον μοναχισμό, έρχεται να προστεθεί και ακόμη μια καταγγελία.

Οπως ακούγεται πολύ έντονα στην τηλεοπτική αγορά, η κωμική σειρά δεν πληρώνει τους νέους ηθοποιούς όπως θα έπρεπε με μισθό, ένσημα και ΙΚΑ, αλλά με φαγητό και παροχή μεταφορικού μέσου.

Λέγεται ότι πληροφορίες έφτασαν στα αυτιά του Σπύρου Μπιμπίλα, τις οποίες μοιράστηκε τόσο με τους διαδικτυακούς φίλους του όσο και με τους τηλεθεατές της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου στον Σκάι. Αν και ο πρόεδρος του ΣΕΗ δεν αποκάλυψε ποια είναι αυτή η σειρά, η «Εspresso» έκανε το ρεπορτάζ της.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ έκανε μια ανάρτηση, στην οποία αποκάλυπτε ότι γνωστή εταιρία παραγωγής, γνωστού σίριαλ, ζητούσε νέους ηθοποιούς για μικρούς ρόλους και για πληρωμή τούς πρόσφερε φαγητό και τη μεταφορά τους. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε γι’ αυτό και στην εκπομπή «Γεια σου» και ξεκαθάρισε ότι αν ισχύει αυτό, θα πάει στην Επιθεώρηση Εργασίας.

«Ηρθε σαν πληροφορία από σπουδαστές δραματικών σχολών και μετά πήρα και εγώ κάποια τηλέφωνα και έμαθα ότι όντως εστάλη σχετικό e-mail για να βρεθούν σπουδαστές που θα κάνουν σε ένα συγκεκριμένο σίριαλ -δεν θα πω ούτε το όνομα ούτε το κανάλι ούτε την εταιρία παραγωγής- μικρούς ρόλους, με μόνη ανταπόδοση τη γνωριμία, το φαγητό το μεσημέρι και τη δωρεάν μετακίνηση. Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, εμείς θα το προωθήσουμε στην Επιθεώρηση Εργασίας. Πάντως, πρόκειται για μία επιτυχημένη σειρά και οι πρωταγωνιστές της ασχολούνται ήδη με το θέμα, για να δουν εάν ισχύει. Εγώ, εάν αντιλαμβανόμουν κάτι τέτοιο, θα διαμαρτυρόμουν και θα έβαζα κάποιους όρους» τόνισε.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα