Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ο Μπέκαμ ζητάει 1 δισ.από 500 πωλητές

Αποζημίωση σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων ζητάει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ...

Τι κρύβεται πίσω από τις παραιτήσεις των Μiss USA και Miss Teen...

Η «ομοβροντία» των προσυμφωνημένων παραιτήσεων των ενεργεία Μiss στις...

H Kρις Τζένερ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με όγκο

Σόκαρε τις κόρες της η μαμά-μάνατζερ Κρις Τζένερ, αποκαλύπτοντάς...

«Akis’ Food Tour»: Ενα ηλιόλουστο κυκλαδίτικο επεισόδιο στην όμορφη Τήνο!

Το «Akis’ Food Tour» επισκέπτεται το νησί εκτός σεζόν,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 09 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Προσαρμοστείτε στη νέα τάξη πραγμάτων με λιγότερο άγχος και χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν ψυχικά. Αποφασίστε μια κίνηση που θα βελτιώσει την καριέρα σας, χωρίς να αφήσετε αναξιοποίητες επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Κινηθείτε ανεξάρτητα για να επιλύσετε ορισμένα επαγγελματικά ζητήματα και να ακολουθήσετε νέες δραστηριότητες. Οι προσωπικές σας σχέσεις χρειάζονται ακόμα δουλειά, αλλά και να καλλιεργηθεί η εμπιστοσύνη σας στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανανεώστε τους στόχους σας και κινηθείτε μεθοδικά για να αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και πάνω απ’ όλα να σταματήσετε να αγχώνεστε. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και μειώστε τα έξοδά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί οι αυτοπεριορισμοί να σας μπλοκάρουν, αλλά η διάθεσή σας για να απελευθερωθείτε ενεργοποιείται. Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και να μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Αρχίστε τη διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης για να υπάρξει καλυτέρευση στις σχέσεις σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ο κοινωνικός σας κύκλος ανοίγει ολοένα και περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε όσο πιο πολύ μπορείτε ρεαλιστές και αντικειμενικοί σε αυτά που σας συμβαίνουν. Τολμήστε αποφασιστικές αλλαγές και μην αφήνετε τους άλλους να σας παίρνουν τον αέρα.

ΖΥΓΟΣ: Συνεργαστείτε με άνεση σε όλα τα επίπεδα και νιώστε τη συναισθηματική κάλυψη που αναζητούσατε. Η εμπιστοσύνη που θα δείξετε στον εαυτό σας θα είναι μεγαλύτερη, αλλά ακόμα έχετε δρόμο μπροστά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε με τις πράξεις σας μαθήματα στους άλλους, με επιμονή και υπομονή. Εάν κάποιοι δεν σας αφήνουν να νιώσετε πιο χαλαροί, εκφράστε τα παράπονά σας. Ενταχθείτε σε καταστάσεις που βλέπετε ότι οι άνθρωποι ταιριάζουν περισσότερο στα γούστα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σπασμωδικές αντιδράσεις σας δεν βοηθούν τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά. Ακούστε με προσοχή όσα έχουν να σας πουν οι άμεσοι συνεργάτες σας. Αν το ενδιαφέρον κάποιων δικών σας ατόμων γίνεται φορτικό και ενοχλητικό, δείξτε το έγκαιρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πιέσετε αγαπημένα σας πρόσωπα να δεχθούν αυτά που εσείς επιθυμείτε. Ξεκαθαρίστε με τους συνεργάτες σας το ποσοστό ευθύνης που αναλογεί στον καθένα σας. Θα ανακαλύψετε πως οι άλλοι περιμένουν από εσάς περισσότερη υπευθυνότητα και υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη μεταφέρετε τα επαγγελματικά σας προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, συγκεντρώστε τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Με κατανόηση και αγάπη βρείτε μαζί με τον σύντροφό σας κοινούς δρόμους να πορευθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και μην αμελείτε τη φυσική σας κατάσταση. Οι ενέργειές σας έχουν εκνευρίσει κάποιους συναδέρφους σας, γι’ αυτό μην αγνοείτε τις υποδείξεις τους. Για σήμερα τουλάχιστον μη βασιστείτε σε οικονομική στήριξη από το συγγενικό σας περιβάλλον.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δολοφονία χαρακτήρα Λιάγκα από τον Κούγια: «Τι σίχαμα»

Το 'χει φαίνεται ο Μάιος να είναι ο μήνας...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Πάντα κομψή η Αννα Φόνσου

Σε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, το Λουτράκι,...

Oι σχολιαστές της Eurovision Καλούτα και Αλευράς τα… άκουσαν από χρήστες των social media

Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα... τζάμπα τα λεφτά! «Καθόλου...

Πάσχα αγάπης για Μαρινοπούλου & Φεραγκάμο

Μπορεί να μην ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του...