Η αναφορά του Μικρούτσικου στη Σκορδά έφερε σε αμηχανία την Καινούργιου – Πώς αντέδρασε;

«Πάρε όποιον θέλεις δεν με ενδιαφέρει»

Σε δύσκολη θέση ήρθε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της με την αναφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Φαίη Σκορδά.

Όπως θα θυμάστε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε on air κατά της παρουσιάστριας προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης αναφερόμενη στο τηλέφωνο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που έψαχναν είπε πως το βρήκαν και να πάρει τηλέφωνο ο Ανδρέας Μικρούτσικος με εκείνον να την αιφνιδιάζει.


«Έχω να κάνω κάποια άλλα τηλεφωνήματα και μετά θα τηλεφωνήσω. Έχω να πάρω πριν τη Φαίη και μετά να πάρω το Βασίλη», της είπε.

Εκείνη φανερά αμήχανη απάντησε: «Πάρε όποιον θέλεις δεν με ενδιαφέρει. Και η Φαίη αν θέλει να έρθει καλεσμένη με μεγάλη μου χαρά, εννοείται».

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Το απαράδεκτο σχόλιο που της έκανε γνωστό της σε έξοδό τους
https://vimeo.com/885164772?share=copy

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν είναι κακή ιδέα, έτσι έπρεπε να είναι η τηλεόραση».
Κατερίνα Καινούργιου: «Πολύ καλό κορίτσι. Μην το ανοίγουμε αυτό το θέμα απλά στο λέω και μακάρι να κάνουμε και μια συνέντευξη με μεγάλη μου χαρά.

Όλοι κάνουμε λάθη καμιά φορά μπορεί και αυτή την πλευρά της και εγώ από την πλευρά μου και να το λύσουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...