Πάνος Σταθακόπουλος: «Χτυπάει ο διαχειριστής και του ανοίγω ντυμένος καλόγρια με διχτυωτό κόκκινο καλσόν»

«Έτσι είναι και η ζωή μου. Νομίζω ότι όλα είναι για να τα δω ως αστείο και να το διηγηθώ μετά σε συναδέλφους»

Ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό εξομολογήθηκε ο Πάνος Σταθακόπουλος καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4».

«Πριν από μερικά χρόνια ήταν να παίξω σε μια επιθεώρηση και θα έκανα μια ηγουμένη, την οποία την είχε βαπτίσει ο Αμβρόσιος και την έλεγαν Αμβροσία. Έλα όμως που εγώ έκανα πρόβα μόνο το κείμενο γιατί βιαζόμασταν, δεν είχαμε πολύ χρόνο, και δεν είχα κάνει καθόλου πρόβα τα ρούχα. Τι θα φορέσω, πως θα ντυθώ, τι χρόνο θέλω.

Μου έφεραν λοιπόν τα ρούχα μια μέρα πριν στο σπίτι. Και κάθομαι στην κρεβατοκάμαρα και αρχίζω να τα φοράω, μετρώντας χρόνο για να δω τι θέλω από χρόνο και πως θα τα βάλω και πως θα τα κάνω. Εκεί που έχω βάλει λοιπόν και τα καλσόν, γιατί από μέσα φορούσα ένα διχτυωτό κόκκινο καλσόν μιας και ήταν επιθεώρηση, φοράω τα ράσα και κάτι γυαλιά και αρχίζει να χτυπάει το κουδούνι.

Είναι ο διαχειριστής, ο οποίος με είχε δει που ανέβαινα στο σπίτι, κάτι ήθελε και ήξερε ότι είμαι μέσα. Να χτυπάει λοιπόν επίμονα το κουδούνι, «δεν μπορώ τώρα» να λέω εγώ και εκείνος να λέει «μα να σου πω, δυο λεπτά». Εγώ ήμουν ως καλόγρια και με πιάνει μια ταραχή και αρχίζω να σκέφτομαι αν γίνει ένας σεισμός τώρα πως θα βγω έξω και πως θα το δικαιολογήσω.

Έτσι είναι και η ζωή μου. Νομίζω ότι όλα είναι για να τα δω ως αστείο και να το διηγηθώ μετά σε συναδέλφους. Νομίζω δηλαδή πως ακόμα και για να βγω, να πάω απέναντι στο περίπτερο, κάτι θα συμβεί ή εγώ το εκλαμβάνω έτσι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.