Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Κλέλια Ρένεση: «Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, δεν το διαχειρίστηκα καθόλου ψύχραιμα»

«Δεν πήγαζε από κάποια δική μου απελπισία όλο αυτό, δεν ήταν κάποια λογική σκέψη που με κατρακύλαγε σε αυτό το μονοπάτι»

Η Κλέλια Ρένεση σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τη μάχη που έδωσε με την επιλόχειο κατάθλιψη.

«Ο πατέρας μου ζούσε μακριά, όπως και ακόμα ζει, στην Ζάκυνθο οπότε δεν μπορούσε να είναι κοντά μου. Ήταν κιόλας διευθυντής κλινικής με τρομερές υποχρεώσεις. Η μητέρα μου, εκείνη την περίοδο, είχε ένα πρόβλημα υγείας σε σχέση με τους σπονδύλους της και δεν μπορούσε πρακτικά να με βοηθήσει πολύ. Εγώ είχα και επιλόχειο κατάθλιψη οπότε όλο αυτό μου την ανακάτεψε την σαλάτα», δήλωσε στην εκπομπή «Μαμα-δες».

Και πρόσθεσε: «Είχα επιλόχειο κατάθλιψη ορμονικά ξεκάθαρα, η οποία δεν πήγαζε καθόλου από το μυαλό. 40 ημερών, γεια σας! Ξύπνησα και λέω «τι έγινε;». Δεν το διαχειρίστηκα καθόλου ψύχραιμα. Καταλάβαινα ότι είναι κάτι έξω από μένα.

Δεν πήγαζε από κάποια δική μου απελπισία όλο αυτό, δεν ήταν κάποια λογική σκέψη που με κατρακύλαγε σε αυτό το μονοπάτι. Ήταν κάτι ξένο. Ήταν σαν να μου είχαν βάλει μια ουσία μέσα μου που το σώμα μου ανταποκρινόταν με αυτή την κατήφεια και το καταλάβαινα.

Η γυναικολόγος μου μού έλεγε να πάρω χάπια και της απαντούσα: “Μισό, όταν θα δω ότι πραγματικά κατρακυλάμε σε άβυσσο θα το κάνω”. Επειδή όμως θήλαζα, κρατούσα τα μπόσικα. Δεν ήταν θέμα μυαλού και αυτή είναι η επικινδυνότητα. Πάμε λίγο να το ελέγξουμε και λέμε “έλα ρε τώρα, δεν θα μασήσω” αλλά δεν είναι έτσι. Είναι ορμονικό, είναι χημεία.

Μέσα στην ατυχία μου ήμουν πολύ τυχερή. Είμαι αλλεργική στις σφήκες και με τσίμπησε μια τέτοια , έπαθα αλλεργικό σοκ και πήγα στο νοσοκομείο. Ανδρεναλίνες, fenistil, ρουζ, το ένα, το άλλο… Πήγα να πεθάνω δηλαδή, έγινα τόση! Έτσι όμως μου έφυγε η επιλόχειος, εξαφανίστηκε κατευθείαν, μάλλον από το σοκ».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»



Μποζουκια Αθηνα