Η ερώτηση που ενόχλησε τον Γιώργο Κωνσταντίνου: «Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα, δεν λέγονται»

«Είδα τον πόνο, είδα την φτώχεια, είδα την δυστυχία, είδα τα πάντα και αυτό πέρασε σε ευαισθησία μέσα μου»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δύο στις 10» ενοχλήθηκε με ερώτηση που του έγινε για την προσωπική του ζωή.

«Έτσι είσαστε και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις; Δηλαδή στους έρωτες, στις σχέσεις τις διαπροσωπικές, πάντα έτσι απλά, πάντα με το συναίσθημα;», ρωτήθηκε.

Με εκείνον να απαντάει: «Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα, δεν λέγονται».

Δείτε τον διάλογο που ακολούθησε:

Ζωή Κρονάκη: Είχα διαβάσει μια συνέντευξη που είπατε ότι ο έρωτας σαν να πέρασε και δεν ακούμπησε κατά κάποιο τρόπο. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Γιώργος Κωνσταντίνου: Δεν θυμάμαι να έχω πει τέτοιο πράγμα γιατί δεν αναφέρομαι σε αυτά τα πράγματα. Δεν νομίζω δηλαδή ότι έχουν καμιά αξία.

Ζωή Κρονάκη: Αν αφήσουμε τον έρωτα, ας μιλήσουμε για τις διαπροσωπικές σχέσεις. Ήσασταν πάντα του συναισθήματος;

Γιώργος Κωνσταντίνου: Κοιτάξτε, συναίσθημα είχα πάντα. Ένιωθα πράγματα, δηλαδή είχα ευαισθησίες που λέμε και είναι φυσικό διότι πέρα από μια κατοχή και πάρα πολλά δεινά της χώρας μας.

Από πολύ πόνο μέσα και αυτό, αντί να με κάνει εμένα έναν σκληρό άνθρωπο, γιατί άλλους τους έκανε πολύ σκληρούς και βίαιους, λειτούργησε ανάποδα. Έγινα πολύ συναισθηματικός. Είδα τον πόνο, είδα την φτώχεια, είδα την δυστυχία, είδα τα πάντα και αυτό πέρασε σε ευαισθησία μέσα μου.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ηθοποιού:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.