Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Μελέτης Ηλίας: «Θα μπορούσα να μην είμαι στη ζωή με τις ουσίες, αλλά στάθηκα τυχερός και γλίτωσα»

«Η χρήση των ουσιών είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένα παιδί»

Ο Μελέτης Ηλίας αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο του «Σάββα» στη σειρά «Το σόι σου» και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

Ο ηθοποιός στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη μάχη του με τις ναρκωτικές ουσίες και σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» πρόσθεσε: «Δε μετανιώνω που μίλησα δημοσία για την χρήση των απαγορευμένων ουσιών.

Εγώ στάθηκα τυχερός που γλίτωσα, γιατί θα μπορούσα για ένα “τσικ” αυτή τη στιγμή να μην είμαι αυτός που είμαι και να μην είμαι καν στη ζωή. Η χρήση των ουσιών είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένα παιδί».

Φέτος παίζει στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» και παρακολουθεί αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης. «Αναλύω τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς που συμμετέχω ανά τέταρτο. Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήμουν σε κάποιο κανάλι και θα ανέλυα τα νούμερα τηλεθέασης.

Η καλλιτεχνική μου ζωή θα ήταν τελείως διαφορετική αν δεν ήμουν ο Σάββας από το Σόι. Το Σόι ήταν μία τομή για έμενα, η ζωή μου πριν και μετά. Ήταν λάθος εξαρχής να σπουδάσω λογιστής. Ακόμα και τώρα που μου αρέσει η στατιστική, στο κομμάτι της λογιστικής είμαι σκράπας».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα