Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Ελένη Φιλίππα: Ο καρκίνος του συζύγου της, το τροχαίο και η απώλειά του

«Ήμουν ράκος, είχα χάσει κιλά, σερνόμουν»

Η Ελένη Φιλίππα που αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο της δικηγόρου στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην απώλεια του συζύγου της.

«Ο σύζυγος μου ο Τάκης το 2019 διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας. Επειδή όμως ήταν ένας άνθρωπος με τεράστια γενναιότητα, μπόρεσε να κάνει μια καθοριστική εγχείρηση που πήγε πάρα πολύ καλά. Πέρασαν δυο χρόνια, έκανε τις χημειοθεραπείες του, δεν έμεινε στο κρεβάτι ούτε μια μέρα.

Τον Αύγουστο του 2021 εντοπίστηκε πως ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση, οπότε πριν ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες, είπαμε να πάμε να κάνουμε κάποια μπάνια και πήγαμε στον τόπο καταγωγής του, στην Ανδρίτσαινα, που είναι κοντά και στην Αθήνα. Την επόμενη μέρα που φτάσαμε και κατευθυνόμασταν προς την παραλία, τρακάραμε.

Διαβάστε επίσης: Γιατί η Ελένη Φίλιππα δεν βλέπει πια τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Είχαμε πλαγιομετωπική σύγκρουση με ένα τεράστιο επαγγελματικό τζιπ και το δικό μας αυτοκίνητο διαλύθηκε εντελώς. Εμείς ευτυχώς δεν πάθαμε τίποτα πάρα μόνο κάποια ραγίσματα και κατάγματα στα πλευρά λόγω του αερόσακου που άνοιξε και της ζώνης. Είχαμε όμως την ατυχία αυτό το ατύχημα να γίνει στην επαρχία, γιατί αν γινόταν στην Αθήνα, τα πράγματα μπορεί να είχαν εξελιχθεί καλύτερα.

Πήγαμε στο νοσοκομείο Πύργου, τους εξήγησα όλη την κατάσταση του άντρα μου και αφού έκαναν διάφορες εξετάσεις, μας κράτησαν μέσα το βράδυ. Την άλλη μέρα ήρθε ο γιατρός μας είπε ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά και ξαφνικά από το απόγευμα άρχισε ο Τάκης να μην μπορεί να αναπνέει καλά. Τότε μια γιατρός ήρθε σε μένα και μου είπε: “Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ο άντρας σας θα πεθάνει”. Έπαθα σοκ και πράγματι μετά από κάποιες ώρες ο άντρας μου πέθανε.

Πήρα τη νεκροψία στα χέρια μου ενάμιση χρόνο μετά, και είχε ως αιτία θανάτου καρδιακή ανακοπή. Ο ογκολόγος του μου είχε πει ότι έπαθε ή πνευμονική εμβολή η ανακοπή και αυτό γιατί δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το σοκ της σύγκρουσης. Ο οργανισμός του ήταν πάρα πολύ αποδυναμωμένος.

Το κατάλαβα και από μένα όταν πήγα μετά από ενάμιση μήνα να κάνω εξετάσεις. Ήμουν ράκος, είχα χάσει κιλά, σερνόμουν. Τα αποτελέσματα ήταν χάλια. Ο γιατρός όμως απλά μου έδωσε ένα σύμπλεγμα βιταμινών και μετά από δυο μήνες οι τιμές είχαν επανέλθει», ανέφερε στο περιοδικό Λοιπόν.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα