Η Πάμελα Άντερσον λίγο πριν τα 60 της παραμένει ίδια – Οι νέες φωτό που δημοσίευσε

Ο χρόνος είναι φίλος της

Δεν την αγγίζει το πέρασμα του χρόνου την Πάμελα Αντερσον, όπως απέδειξε η ίδια με φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram στην οποία πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ πάνω της.

Η 56χρονη εντυπωσίασε με τη φυσική της ομορφιά και δέχτηκε διθυραμβικά σχόλια δίπλα από τη φωτογραφία που έβγαλε την Κυριακή μέσα στο παραλιακό σπίτι της στο Λέιντισμιθ της νήσου Βανκούβερ στον Καναδά. Το μοντέλο, που έγινε σύμβολο του σεξ μέσα από τη σειρά «Baywatch» και τις γυμνές φωτογραφίσεις για το «Playboy», σχολίασε ότι περνάει τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι, «μαζί με τα ζώα μου, δίπλα στον ωκεανό». Πρόσθεσε ότι απολαμβάνει να διαβάζει, να γράφει και να ονειρεύεται.

Όπως έχει πει στο παρελθόν, το να επιστρέφει στο σπίτι όπου μεγάλωσε τη βοηθούσε να ξαναβρεί την ισορροπία της,

μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από την καριέρα που έκανε στις ΗΠΑ. Γι’ αυτό το 2019 αποφάσισε να το κάνει τη μόνιμη κατοικία της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις «βόμβα» της Espresso για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα!

Τα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ της «Espresso» για το ξενοδοχείο-φάντασμα στην...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...