Συγκλονίζει η Ελένη Χατζίδου: «Πήρα χάπια για κάποιες μέρες και στενοχωριέμαι που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία»

Ζόρικη φάση!

Η Ελένη Χατζίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Breakfast@star» αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε όταν πήρε κάποια χάπια για να αδυνατίσει.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις επιπτώσεις που είχαν τα χάπια αδυνατίσματος.

«Απελπίζεσαι από αυτά που ακούς από τους γύρω σου, ακόμα κι αν το πρόβλημα που έχεις μπορεί να μην είναι μεγάλο. Ο καθένας ξέρει βέβαια για τον εαυτό του. Θα σας πω εγώ προσωπικό βίωμα, που με βλέπετε και με θεωρείτε μία κοπέλα αδύνατη.

Το τι πίεση έχω τραβήξει, γιατί οι τραγουδίστριες πρέπει να είναι ένα συγκεκριμένο πρότυπο όταν ανεβαίνουν στη σκηνή, που η σκηνή όλα τα διογκώνει και πρέπει να είσαι πιο μαζεμένη. Εγώ πήρα 5 κιλά πέρσι με το που ξεκίνησε η εκπομπή. Για αυτά τα 5 κιλά το τι μηνύματα μου έστελναν… πέρα απ’ το ότι με ρωτούσαν συνέχεια αν είμαι έγκυος, άλλοι μου έλεγαν: α τρως ε; Ξέρεις σε ποιο σημείο μου έκανε το κλικ;

Εκεί που είπε ότι πήρε συγκεκριμένα χάπια για να του κοπεί η όρεξη. Έχω πάρει τέτοιο χάπι τρεις μέρες και μου έφερε τέτοια στεναχώρια. Στεναχωριέμαι πολύ που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία.

Έχω πάει το παιδί μου στο κολυμβητήριο και συζητάω με μία άλλη μαμά, που μου λέει χαρούμενα πράγματα, και της το εμπιστεύτηκα. Της λέω: να σου πω κάτι; Δεν καταλαβαίνω τι μου λες, είμαι σε μία φάση, πήρα ένα χάπι που κόβει την όρεξη γιατί έχω ξεφύγει και νιώθω σαν να με τραβάει μια στεναχώρια προς τα κάτω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...