Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ο Μπέκαμ ζητάει 1 δισ.από 500 πωλητές

Αποζημίωση σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων ζητάει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ...

Τι κρύβεται πίσω από τις παραιτήσεις των Μiss USA και Miss Teen...

Η «ομοβροντία» των προσυμφωνημένων παραιτήσεων των ενεργεία Μiss στις...

H Kρις Τζένερ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με όγκο

Σόκαρε τις κόρες της η μαμά-μάνατζερ Κρις Τζένερ, αποκαλύπτοντάς...

«Akis’ Food Tour»: Ενα ηλιόλουστο κυκλαδίτικο επεισόδιο στην όμορφη Τήνο!

Το «Akis’ Food Tour» επισκέπτεται το νησί εκτός σεζόν,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί η μέρα να έχει κάποιες δυσκολίες, αλλά θα είναι αρκετά εποικοδομητική και θα σας προσφέρει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να φτιάξετε τη ζωή σας. Ενεργοποιήστε τις κρυμμένες σας δυνάμεις και αξιοποιήστε τις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καλές προθέσεις που έχετε πρέπει να βρουν τώρα κανάλια υλοποίησης, γι’ αυτό φροντίστε να μην απομονώνεστε, αλλά να αναζητήσετε τους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν. Διευρύνετε το εύρος των δυνατοτήτων σας και ευθυγραμμιστείτε με την επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή είναι σίγουρο ότι σας αρέσουν τα παιχνίδια, αυτό τον μήνα θα ήταν φρόνιμο να προσέξετε τις υπερβολές και να κρατήσετε μια πιο μετριοπαθή στάση. Η δέσμευση και η αφοσίωση στις επιλογές σας θα θέσει τις βάσεις μιας σημαντικής αναβάθμισης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλό είναι να μην κολλήσετε στην επιφάνεια και να ψάξετε τα πράγματα βαθύτερα, καθώς τα θέματα των προσωπικών σας σχέσεων θα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Δικτυωθείτε κοινωνικά και οι ευκαιρίες που θα έχετε θα πολλαπλασιαστούν θεαματικά.

ΛΕΩΝ: Εάν σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από τους άλλους και είστε αποφασισμένοι να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, τότε θα έχετε πολλές πιθανότητες να τις ξεπεράσετε. Εάν οι σχέσεις σας ταλαντεύονται, φταίνε οι δικές σας αναθεωρήσεις και κανείς άλλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέστε τα όριά σας με δυναμισμό και πυγμή, διαφορετικά το φιλότιμό σας θα σας βγει σε κακό, αφού οι άλλοι θα σας εκμεταλλευτούν και θα πατήσουν επάνω σας για να ανέβουν. Κρατώντας τη θέση «όλα ή τίποτα» αυξάνετε την πιθανότητα να κρατήσετε κοντά σας ό,τι σάς αξίζει.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε στην άκρη τις αψιμαχίες και τις ατελείωτες κόντρες, γιατί μόνο με τον διάλογο θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τον συνεχή έλεγχο. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος και ενισχύστε τη διάθεσή σας τολμώντας αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα, που ξέρετε ποιες είναι οι ευθύνες που έχετε απέναντι στις σχέσεις σας, μέλημά σας πρέπει να είναι να δημιουργηθούν στεγανά που θα σας παρέχουν ασφάλεια. Για να βγείτε κερδισμένοι στην καθημερινότητά σας, πρέπει να δείχνετε αποφασιστικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πιθανότητες μιας καινούργιας σχέσης είναι μεγάλες, γι’ αυτό προχωρήστε άφοβα και διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα που υπήρχαν μέχρι τώρα. Συγκεντρωθείτε στους προσωπικούς σας στόχους, αποφεύγοντας καταστάσεις που σας αποδυναμώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε αντιπαλότητες με στενούς σας συνεργάτες και προβάλλετε τις δικές σας ανάγκες, ώστε να χαράξετε τη σωστή πορεία τόσο στις σχέσεις σας όσο και στις συνεργασίες σας. Με πρακτικότητα και στρατηγική θα εξαλείψετε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν θέλετε καλύτερη ποιότητα ζωής, πρέπει εσείς να φτιάξετε τις προϋποθέσεις, και όχι να περιμένετε να σας την προσφέρουν οι άλλοι – όλα δείχνουν ότι θα το πετύχετε. Η τύχη δεν σας εγκαταλείπει εύκολα, αλλά οργανωθείτε για να έχετε αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μη συγχέετε τα σοβαρά με τα ευτράπελα, βάλτε μια τάξη στα έντονα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο και στον οικογενειακό. Τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και είστε αποφασισμένοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δολοφονία χαρακτήρα Λιάγκα από τον Κούγια: «Τι σίχαμα»

Το 'χει φαίνεται ο Μάιος να είναι ο μήνας...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Πάντα κομψή η Αννα Φόνσου

Σε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, το Λουτράκι,...

Oι σχολιαστές της Eurovision Καλούτα και Αλευράς τα… άκουσαν από χρήστες των social media

Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα... τζάμπα τα λεφτά! «Καθόλου...

Πάσχα αγάπης για Μαρινοπούλου & Φεραγκάμο

Μπορεί να μην ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του...