Τσιμτσιλή για Συνατσάκη: «Όταν τάσσεσαι υπέρ των αδυνάτων, είναι περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα»

«Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά άκομψο γιατί όταν είσαι μια γυναίκα που έχεις αποδείξει ότι έχεις ενσυναίσθηση, ότι τάσσεσαι στο πλευρό των αδυνάμων»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στην κόντρα της Ζήνας Κουτσελίνη και της Μαίρης Συνατσάκη.


«Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά άκομψο γιατί όταν είσαι μια γυναίκα που έχεις αποδείξει ότι έχεις ενσυναίσθηση, ότι τάσσεσαι στο πλευρό των αδυνάμων. Εγώ δεν θα ξεχάσω που η Συνατσάκη ήταν στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη για το βίντεο που είχε διαρρεύσει από σύντροφό της για να την εκθέσει. Τότε είχε μπει μπροστά πρώτη.

Όταν τάσσεσαι υπέρ των αδυνάτων, ακούγεται λίγο περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα επειδή επέλεξε να κάνει πλαστικές. Εγώ αυτό που θα επαναλάβω ότι όλοι όσοι είμαστε εδώ αλλά και στις άλλες εκπομπές στο παρελθόν μπορεί να έχουμε κάνει κάτι αντίστοιχο.
Και εγώ το ίδιο θέμα αλλιώς θα το σχολίαζα στα 20 αλλιώς στα 30 αλλιώς στα 40, ανάλογα τις εμπειρίες και πολλά άλλα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.