Ο Νικόλας εκμυστηρεύεται τον έρωτά του στη Χαρά αλλά η αντίδρασή της είναι αναπάντεχη στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος από εμάς».
Ο Φίλιππος είναι ακόμα τσακωμένος με τον Αλέξη. Ο Αλέξης δεν αντέχει άλλο να τον παραμελεί και ενημερώνει τον Φίλιππο για την παραίτηση του. Η Έλενα εξομολογείται κάτι στον Δάνη, που θα τον κάνει να απομακρυνθεί από κοντά της.

Πίνει για να ξεχάσει τον πόνο της και γίνεται η αιτία να μάθει η Σοφία το μυστικό της Κάτιας για το παιδί που περιμένει από τον Άλκη. Η Σοφία θυμώνει με τις φίλες της που δεν είχαν μοιραστεί μαζί της, τόσο καιρό, αυτό το μυστικό.
Ο Έβαν φεύγει για δουλειά στη Γερμανία. Η Κάτια μένει στο σπίτι μόνη της και μία αιμορραγία θα την αναστατώσει.
Ο Άλκης συνοδεύει την Κάτια στη γυναικολόγο της και περιμένει κι εκείνος με αγωνία να μάθει αν το παιδί τους είναι καλά.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









