Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

«Καυτή πατάτα» για τon ANT1 τα συμβόλαια των Λιάγκα – Αρναούτογλου – Κανάκη που λήγουν

3, 2, 1... ΑΝΤ1

Το 2024 λήγουν αρκετά συμβόλαια δημοσιογράφων και παρουσιαστών και αυτή είναι η μεγαλύτερη σπαζοκεφαλιά για τους διευθυντές Προγράμματος των περισσότερων καναλιών, καθώς αρκετά από αυτά τα συμβόλαια είναι σημαντικά και λήγουν σε μια άκρως ανταγωνιστική σεζόν.

Βασικά στελέχη που βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας μεγάλων τηλεοπτικών ομίλων λένε ότι «είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τα μεγάλα συμβόλαια που λήγουν, αλλά, όταν οι φήμες θέλουν μετεγγραφές, τα κανάλια και τα στελέχη ανασκουμπώνονται». Στον ΑΝΤ1 έχουν και τρία καυτά συμβόλαια: Του Γιώργου Λιάγκα, του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Αντώνη Κανάκη. Η έλευση του νέου διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 Νίκου Χριστοφόρου, μετά την απομάκρυνση του Τζώρτζη Ποφάντη, πυροδοτεί, όπως είναι αναμενόμενο, νέες εξελίξεις.

Γιώργος Λιάγκας

Συγκεκριμένα, βασική προτεραιότητα του Νίκου Χριστοφόρου είναι το νέο πρόγραμμα για το β’ μισό της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς στον ΑΝΤ1, αλλά και τα συμβόλαια των παρουσιαστών που λήγουν. Μέσα στο επόμενο διάστημα τα τρία αυτά πρόσωπα θα μπουν σε συζητήσεις με το κανάλι και την ιδιοκτησία για το αν θα συνεχίσουν ή όχι του χρόνου.

Μετεγγραφή

Το μεγάλο ερώτημα όμως παραμένει το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το αν θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 ή θα πάρει μετεγγραφή για άλλο κανάλι, καθώς το Mega τον φλερτάρει έντονα.

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Οσον αφορά το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, μέσα στις επόμενες μέρες ήταν προγραμματισμένο να παρθεί η απόφαση για το αν τελικά θα βγουν στον αέρα ορισμένες παραγωγές, όπως, για παράδειγμα, το «Your Face Sounds Familiar». Ο νέος διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, λοιπόν, βλέποντας τη λίστα με τα πρόσωπα και τους συμμετέχοντες, φαίνεται πως δεν ήταν ικανοποιημένος και έτσι ζήτησε να βρεθούν επτά δυνατοί παίκτες, προκειμένου να προχωρήσει το σόου μεταμφιέσεων.

Αντώνης Κανάκης

Οσον αφορά τους «Προδότες» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, επειδή η παραγωγή είχε σημειώσει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, υπάρχουν πρόσωπα στον ΑΝΤ1 που ζήτησαν την επαναφορά του παιχνιδιού μετά το τέλος του «Dragons’ Den» με τον Σάκη Τανιμανίδη και έτσι έχουν αρχίσει οι ετοιμασίες για τον δεύτερο κύκλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα