Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Με τοποθέτησαν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου και στο μήνα πάνω απολύθηκα»

«Δεν μπορούσα να υποστηρίξω αυτό που κάνει η Κατερίνα. Κάνει και σκληρή ενημέρωση που εγώ θα φοβόμουν να ακουμπήσω»

Αποκαλύψεις έκανε σε συνέντευξή του γνωστός τραγουδιστής και πανελίστας.

Μιλώντας στην εκπομπή «I love Σουκου» αναφέρθηκε στη λήξη συνεργασίας του με τη Ναταλία Γερμανού και για την κακή συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

f3_-_panagiotis_rafailidis

«Η Ναταλία Γερμανού μού είχε προτείνει να πάω μαζί της στον Alpha, όταν έφυγε από το Epsilon. Εγώ είχα δεχτεί πρόταση από το κανάλι να παραμείνω, άκουσα πολύ μεγάλα λόγια, να αναλάβω δικά μου πράγματα κλπ. Το σκέφτηκα, ήταν δελεαστικά και τα χρήματα. Το συζήτησα με τη Ναταλία και χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίσαμε από κοινού και με την παρότρυνση της Ναταλίας να ανοίξω τα φτερά μου.

Τελικά τσακίστηκα, στους τρεις μήνες απολύθηκα. Ήταν μια κακή μου επιλογή. Με τοποθέτησαν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου. Σε αυτή την εκπομπή έμεινα ένα μήνα και πάνω στο μήνα απολύθηκα.

Είναι γεγονός ότι δεν ταίριαζα, κι εγώ θα με απέλυα. Δεν μπορούσα να υποστηρίξω αυτό που κάνει η Κατερίνα. Κάνει και σκληρή ενημέρωση που εγώ θα φοβόμουν να ακουμπήσω, ίσως να ήμουν διακριτικός και ήμουν ένα βουβό πρόσωπο στην τηλεόραση που δεν χρησιμεύει σε τίποτα».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα