«Δον Κιχώτης» στο θεατρικό σανίδι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Γιάννης Μπέζος

Το κλασικό αριστούργημα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες «Δον Κιχώτης» μεταφέρεται στο θέατρο και ετοιμάζεται να παρουσιαστεί το φετινό καλοκαίρι σε μεγάλη περιοδεία.

Η ιστορία του ονειροπόλου ιππότη Δον Κιχώτη από τη Μάντσα, του συντρόφου του Σάντσο Πάντσα και της αγαπημένης του Δουλτσινέα ξαναζωντανεύει από έναν μεγάλο θίασο, σε μια θεαματική παραγωγή των θεατρικών επιχειρήσεων Τάγαρη.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Γιάννης Μπέζος και στον ρόλο του Δον Κιχώτη θα δούμε τον αγαπημένο ηθοποιό από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», τον γνωστό σε όλους μας «Κυρ Ηλία», τον πολύ καλό ηθοποιό Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί θα ενώσουν τις δυνάμεις του για μαγέψουν μικρούς και μεγάλους το καλοκαίρι με τις περιπέτειες του Δον Κιχώτη. Ο ήρωας ξεκινάει τα ταξίδια του μαζί με το κοκαλιάρικο άλογό του, που το ονομάζει Ροσινάντε, φορώντας μια παλιά μεταλλική πολεμική στολή και με παρέα τον Σάντσο Πάντσα. Τα ταξίδια του Δον Κιχώτη μαζί με τον πιστό σύντροφό του ξεκινάνε με ενθουσιασμό, αλλά τις περισσότερες φορές δεν έχουν καλή κατάληξη. Συνήθως γίνονται αντικείμενα χλευασμού από τον κόσμο.

O Γιάννης Μπέζος

Εν τω μεταξύ, με τον σπουδαίο ρόλο του Γουίλι Λόμαν στον «Θάνατο του εμποράκου», του Αρθουρ Μίλερ, συνεχίζει να αναμετριέται φέτος στο θέατρο «Ζίνα» ο έμπειρος ηθοποιός, με μεγάλη επιτυχία, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία του στο θέατρο, με σκηνοθέτη τον Γιώργο Νανούρη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...