Στικούδη με super ντεκολτέ! – Σε ντεφιλέ για γάμους Πλεύρης και Σιακαβάρα!

Οσα έγιναν σε fashion shows της Αθήνας!

Fashion fever στην Αθήνα, με τις επιδείξεις μόδας να διαδέχονται η μία την άλλη και τα φλας των παπαράτσι να παίρνουν… φωτιά, πότε με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της εγκυμονούσας Κατερίνας Στικούδη, πότε με τις γλύκες της Γεωργίας Σιακαβάρα προς τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, οι οποίοι… τσέκαραν τα γαμπριάτικα κοστούμια.

O Κωστέτσος με την Καρύδα και τα άλλα μοντέλα του

Ο Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την Κυριακή στο Μπάγκειον, στην Ομόνοια, τη νέα του συλλογή ρούχων «The Divas Couture», που είναι αφιερωμένη στη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, στον ασπρόμαυρο κινηματογράφο και στην εταιρία θεάματος Metro Goldwyn Mayer. Στο εντυπωσιακό show συμμετείχαν πολλά μοντέλα, ανάμεσά τους και η Βικτώρια Καρύδα, η οποία κάνει πλέον επιλεκτικές εμφανίσεις στην πασαρέλα.

Εκείνη, πάντως, που έκλεψε την παράσταση ήταν η Κατερίνα Στικούδη, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και περπάτησε στο catwalk με ένα μάξι φόρεμα σε χρυσές και πράσινες αποχρώσεις, το οποίο είχε βαθύ ντεκολτέ, ενώ τόνιζε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Σιακαβάρα και Πλεύρης στο show του Prince Erotokritos

Στο μεταξύ, την ίδια μέρα, στο Ζάππειο, ο Prince Erotokritos πραγματοποίησε τη δική του επίδειξη μόδας, στο πλαίσιο του Bridal Fashion Week, με τη Γεωργία Σιακαβάρα και τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να ξεχωρίζουν στο front-row, ανταλλάσσοντας τρυφερά βλέμματα και αγκαλιές. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι έχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να παντρευτεί και στη διάρκεια του show… τσέκαρε από κοινού τα γαμπριάτικα κοστούμια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...