Τα δάκρυα της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τον Βασίλη Καρρά

«Tον έχω στην καρδιά μου και εύχομαι να νικήσει… ό,τι τον πολεμά»

Δάκρυσε για τον Βασίλη Καρρά η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον δημοφιλή καλλιτέχνη, ο οποίος -ως γνωστόν- δίνει μάχη με σοβαρή ασθένεια.

«Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με τον Βασίλη Καρρά. Ερχόμενη εδώ σήμερα, η πρόθεσή μου είναι να πάω στο Χωριό της Ειρήνης άμεσα και να τον δω από κοντά. Τον αγαπώ πολύ, τον έχω στην καρδιά μου και εύχομαι να νικήσει… ό,τι τον πολεμά. Συγκινούμαι πολύ…» σχολίασε η Ειρήνη.

«Θα ήθελα να τον δω από κοντά, αλλά το οικογενειακό του περιβάλλον τον προστατεύει και το σέβομαι αυτό! Στο παρελθόν, που είχε περάσει ξανά δύσκολα, ήμουν εκεί, στο πλευρό του, γνωρίζω τη γυναίκα του, αυτό το θαυμάσιο πλάσμα, που είναι στήριγμά του και δύναμή του. Προσεύχομαι για τον Βασίλη και τον αγαπώ πάρα πολύ.

 Στο παρελθόν με είχε αγκαλιάσει με τις φτερούγες του…» πρόσθεσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία έγειρε το κεφάλι της προς τα πίσω, μη μπορώντας να συνεχίσει από τη συγκίνηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.