Τα πυρά της Καινούργιου στην Μπάρκα: «Δεν χαιρετηθήκαμε γιατί δεν θέλω να έχω επαφές»

«Όταν άνθρωποι που στήριξες σου φέρονται ύπουλα δε θέλω να έχω επαφές»

Η Κατερίνα Καινούργιου συναντήθηκε με τη Δανάη Μπάρκα στο θέατρο αλλά δεν της μίλησε.

Όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας τη ρώτησε αν της μίλησε εκείνη είπε πως όχι και εξήγησε το λόγο.
«Όχι δεν χαιρετηθήκαμε. Έχω μια άποψη γενικότερα, είμαι ένας άνθρωπος που τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει, έχω βάλει μες στη ζωή μου. Όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει προτιμώ αν θεωρεί πως κάπου έχεις κάνει λάθος να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα.

Εμένα ύπουλα πράγματα, αυτά τα δήθεν με μηνύματα δεν μου αρέσουν. Καλύτερα πάρτον τηλέφωνο και πες του “θα σε κράξω αύριο στην εκπομπή γιατί θεωρώ ότι είσαι φάουλ σε αυτό που έκανε με τη Φαίη ή με τον Γιώργο” παρά να πετάς υπονοούμενα με κούπες. Εμένα αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα.

   Γενικότερα το λέω. Όταν κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να έχεις ανταλλάξει κάποιες ωραίες στιγμές και τους έχεις στηρίξει στα δύσκολά τους, βλέπεις ότι σε μία άτυχη στιγμή σου -γιατί έφταιγα- να σου φέρονται έτσι εγώ δεν θέλω να έχω επαφές. Επειδή βγήκαν και κάποιες φημολογίες για τον πρώην σύντροφό μου. Η Δανάη τον γνώρισε από εμένα και νομίζω ότι μια χαρά συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν… Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο φαντάζομαι ή ο Φίλιππος. Γνωρίστηκαν από εμένα και κάνουν παρέα ακόμα. Τώρα τα άλλα πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Τι να σας πω;».

Δείτε τι είχε πει η Δανάη Μπάρκα για το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου κατά της Φαίης Σκορδά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...