Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Full in love!

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της Ζέτας Θεοδωρακοπούλου και του Νίκου Ευαγγελάτου είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει!

Ο 30χρονος πόσταρε φωτογραφίες αγκαλιά με τη σύντροφό του αδιαφορώντας για τα σχόλια. Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου παντρεύτηκαν το 1996 και την ίδια χρονιά ήρθε στη ζωή ο γιος του με τον χωρισμό να έρχεται τρία χρόνια αργότερα.

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος πήρε το πτυχίο του στην Πληροφορική στο ΕΚΠΑ με τη μητέρα του περήφανη να ποστάρει φωτογραφίες και να γράφει: «Περήφανη για όλα αγάπη μου! Ένα ακόμα σκαλί για όσα προσδοκάς… Μαζί με την αδερφή σου, στις μεγάλες διαδρομές της ζωής σας, πάντα δίπλα σας, σε ζόρια και χαρές…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Πασχάλης: Η έντονη ενόχληση για τα σχόλια του Νίκου Συρίγου

Ο Πασχάλης μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» μετά...