Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Μπάμπης Στόκας κατά Άννας Βίσση: «Φέρθηκε αλαζονικά»

26/10/2026 - 22:56 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ο Μπάμπης Στόκας άσκησε δημόσια κριτική στην Άννα Βίσση για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τη ρήξη με τον Νίκο Καρβέλα, παίρνοντας ξεκάθαρα το μέρος του συνθέτη. Οι δηλώσεις του στην εκπομπή «Spotlight» προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με χρήστες να αμφισβητούν την τοποθέτησή του και να τον κατηγορούν ότι υιοθετεί τη θέση της πλευράς Καρβέλα.

«Η Άννα έκανε λάθος»

Ο τραγουδιστής στάθηκε στη μακρόχρονη προσωπική και επαγγελματική σχέση της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα, υποστηρίζοντας ότι η δημόσια αντιπαράθεσή τους θα έπρεπε να είχε αντιμετωπιστεί διαφορετικά.

«Έχω πρόβλημα με την αλαζονεία, η αλαζονεία πρέπει να είναι μαζεμένη σε έναν καλλιτέχνη. Νομίζω η Άννα (Βίσση) φέρθηκε αλαζονικά και στους συνεργάτες της, αλλά περισσότερο και στον Νίκο (Καρβέλα). Είναι ο άνθρωπός της, δεν είναι μόνο ο στιχουργός και ο συνθέτης», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μπάμπης Στόκας υποστήριξε ότι η σχέση των δύο καλλιτεχνών, που διαρκεί 50 χρόνια και από την οποία έχει γεννηθεί ένα παιδί, δεν θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε δημόσια αντιπαράθεση. «Νομίζω η Άννα έκανε λάθος σ’ αυτό. Η αλαζονεία είναι στο πώς το διαχειρίστηκε», ανέφερε, προσθέτοντας ότι, κατά τη γνώμη του, ο Νίκος Καρβέλας είναι ο αδικημένος στην υπόθεση.

Οι αντιδράσεις στα social media

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την αντίδραση χρηστών που υποστήριξαν την Άννα Βίσση. Ορισμένοι στάθηκαν στο γεγονός ότι η δημόσια αντιπαράθεση ξεκίνησε με την ανακοίνωση του Νίκου Καρβέλα και υποστήριξαν ότι η τραγουδίστρια είχε λόγο να απαντήσει δημόσια.

«Αν ο Καρβέλας δεν έβγαζε όλη αυτή τη δημοσίευση – κατεβατό που έγραψε εναντίον της, δεν θα ξέραμε τίποτα σήμερα. Με αυτά που έγραψε εν τω μεταξύ δεν γίνεται να μην ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ δημόσια», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

Άλλοι σχολίασαν επικριτικά τη στάση του Στόκα, με έναν από τους χρήστες να του γράφει: «Στόκα δεν τα λες καλά… Όταν η Άννα σε έβαλε δίπλα της ήταν καλή; Άσ’ τα τώρα γιατί σε ξέρουμε».

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.