Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ερμής Καραγιάννης: Βουτιά θανάτου για τον παίκτη του «GNTM»

Βουτιά στο κενό πρώην παίκτη του «Greece’s Next Top...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 16 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Αυξημένη θα είναι η δυναμικότητά σας και μπορείτε...

Η «Lady» και η… εκλεκτή παρέα της

Η «Lady» του ελληνικού πενταγράμμου Άντζελα Δημητρίου συναντιέται επί...

Η Καγιά κάνει το… φέσι μόδα στον Σκάι

Με αέρα από την Τουρκία το νέο ριάλιτι της...

Συμπληρωματική κατάθεση από τον αδελφό του 18χρονου που ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα

Τα κινητά «μιλούν» για τον... πόλεμο στου Ρέντη

Συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε να δώσει χθες ο αδελφός του 18χρονου ο οποίος ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό των ΜΑΤ στα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με όσα είχε καταθέσει αρχικά στις αστυνομικές Αρχές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δεύτερη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς ο 16χρονος αδελφός του καθ’ ομολογίαν δράστη της επίθεσης σε βάρος του άτυχου ένστολου υποστήριξε πως προσπάθησε να αποτρέψει τον 18χρονο από το να πάρει μέρος στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» πριν από μία εβδομάδα, όμως εκείνος δεν τον άκουσε. «Πολλοί από αυτούς που βγήκαν κρατούσαν στα χέρια τους φωτοβολίδες, μολότοφ και πέτρες. Τους είδα ότι πήγαιναν στο μέρος όπου ήταν μαζεμένοι οι αστυνομικοί και κατάλαβα ότι θα γίνουν επεισόδια. Φώναξα στον Νίκο να γυρίσει πίσω, αλλά εκείνος δεν ήρθε… Τη φωτοβολίδα τού την έδωσε ένας άλλος που δεν τον ήξερε και του είπε να τη ρίξει προς τους αστυνομικούς» είπε ο ανήλικος.

epeisodia11123
Η στιγμή που η ναυτική φωτοβολίδα από τα χέρια του Γ.Ν. πετυχαίνει τον 31χρονο αστυνομικό

Παράλληλα παραδέχτηκε πως ο αδελφός του τού εκμυστηρεύτηκε ότι τραυμάτισε τον αστυνομικό μόλις επέστρεψε από το γήπεδο. «Μόλις γύρισε, μας είπε ότι είχε κάνει μ…α. Οτι πήγε να ρίξει μια φωτοβολίδα, όμως αντί, να τη ρίξει στον αέρα, την έριξε στο πόδι του αστυνομικού. Τη φωτοβολίδα τού την έδωσε ένας άλλος που δεν τον ήξερε και του είπε να τη ρίξει προς τους αστυνομικούς. Αυτός του έδειξε και πώς θα τραβήξει το σχοινί και θα τη ρίξει» φέρεται ότι είπε στη συμπληρωματική κατάθεσή του ο 16χρονος συγγενής του 18χρονου, ο οποίος θα περάσει σήμερα το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου για να απολογηθεί.

epeisodia111235
Ο 18χρονος

Όπως έγινε γνωστό, οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του «καθοδηγητή» της επίθεσης έχουν επικεντρωθεί σε σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού στα δυτικά προάστια. Ατομα που κατέθεσαν στο Τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας «φωτογράφισαν» έναν νεαρό συνδεσμίτη με πλούσιο παρελθόν σε θέματα αθλητικής βίας. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» τα βίντεο από την επίθεση, εκτιμώντας ότι είναι ζήτημα χρόνου η ταυτοποίηση και άλλων προσώπων που είχαν ρόλο και εμπλοκή στα επεισόδια. Επίσης, κομβικής σημασίας θεωρούνται από τις διωκτικές Αρχές τα αποτελέσματα από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας καθώς και εκείνα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., καθώς αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση του τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

epeisodia111233
Η ναυτική φωτοβολίδα

Η κατάσταση του βαριά τραυματία ένστολου που δέχτηκε τη ναυτική φωτοβολίδα παραμένει κρίσιμη. Προχθές οι θεράποντες γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το αριστερό πόδι του φοβούμενοι σηπτικό επεισόδιο, αλλά και το ενδεχόμενο εκδήλωσης ενδονοσοκομειακής λοίμωξης από το σημείο του τραύματος. Πλέον περιμένουν να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα, προκειμένου να δουν κατά πόσο ο εγκέφαλος του αστυνομικού έχει υποστεί αναστρέψιμες ή μη βλάβες. Οπως λένε πληροφορίες, οι γιατροί της ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας είναι εξαιρετικά προβληματισμένοι σχετικά με την έκβαση της κατάστασης της υγείας του 31χρονου, ο οποίος έχει εκδηλώσει επίσης νεφρική ανεπάρκεια και η υγεία του εμφανίζει αλλεπάλληλες επιπλοκές, τις οποίες σπεύδουν και ανατάσσουν άμεσα εκείνοι.

astynomikos14123
Ο αστυνομικός

Αυτό που εύχονται πλέον είναι να δουν τις επόμενες ώρες κάποιες ενδείξεις στους δείκτες των ζωτικών λειτουργιών του οργανισμού του βαριά τραυματία, οι οποίες θα μπορούσαν να δώσουν κάποια -έστω και αμυδρή- ώθηση για την καλή έκβαση της κατάστασης της υγείας του. «Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς για αυτό το παιδί. Ως γιατρός, θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπά καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό και εάν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Ηδη έγινε ακρωτηριασμός, αλλά φοβούμαι ότι 15 λεπτά με την καρδιά σταματημένη οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει, εάν επιζήσει. Οσο σκληρό και να είναι αυτό για τη μάνα του, τον πατέρα του και τη γυναίκα του…» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...

«TV Queen»: Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει...

Στην εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Σταρόβα, καθώς σύμφωνα με...