Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Στη φυλακή ο κομμωτής με τις κρυφές κάμερες – «Το έκανα από περιέργεια και επιπολαιότητα»

«Όλο το υλικό που κατέγραφαν οι κάμερες ήταν αποκλειστικά και μόνο για δική μου προσωπική κρίση»

Στη φυλακή οδηγείται ο κομμωτής που τοποθέτησε κρυφές κάμερες στο κομμωτήριό του και σε δωμάτια του σπιτιού του.

Κατά την απολογία του δήλωσε μεταξύ άλλων: «Έβαλα τις κρυφές κάμερες στο σπίτι και το κομμωτήριο πριν από 1,5 χρόνο, όταν έκανα εργασίες ανακαίνισης στις τουαλέτες του καταστήματος. Το έκανα από περιέργεια και επιπολαιότητα.

Όλο το υλικό που κατέγραφαν οι κάμερες ήταν αποκλειστικά και μόνο για δική μου προσωπική κρίση. Δεν υπάρχουν στικάκια με πορνογραφικό υλικό, ούτε διέθεσα ποτέ αυτό το υλικό σε οποιονδήποτε. Από την πρώτη στιγμή έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση των Αρχών, αφού έδωσα στις τους κωδικούς μου σε όλες τις ηλεκτρονικές μου συσκευές, οι οποίες κατασχέθηκαν».

Διαβάστε επίσης: Εργαζόμενη στο κομμωτήριο Βριλησσίων με τις κρυφές κάμερες ξεσπάει κατά της συζύγου του ιδιοκτήτη

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου Νίκος Σταυρουλόπουλος σε δήλωσή του τόνισε πως «σε καμία περίπτωση το υλικό που έχει καταγραφεί παράνομα δεν έχει διατεθεί σε τρίτους. Μόνο αυτός γνώριζε για την τοποθέτηση των καμερών».

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγος του κομμωτή με τις κρυφές κάμερες: «Ζητάω συγγνώμη στα παιδιά μου»

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα